HIT SMS ZA BADNJE VEČE: Ako niste dobili neku od ovih poruka, niste pravi Srbin!

Nadamo se da lepo provodite Badnje veče, a ukoliko je krunisano nekom od rima koje smo izdvojili, možda bude još zanimljivije

  • 21

Slavili Badnje veče ili ne, sigurno su vam stigle neke od ovih SMS poruka. Mi smo izabrali najzanimljivije, a ako vam se svide, možete ih poslati dragim osobama.

Evo ih:

"Neka ti Badnjeg dana sve krene na bolje, da imaš snage i volje, da ljubav bude ko najlepši san. Želim ti sve najlepše za BADNJI DAN!"

"Kad badnjake prinesete, nek vas svaka sreća sretne. Sretala vas milost Boga i u kući svakog tvoga. Srećan Badnji dan"

"Dok se mučiš sa posnim oslićem, nešto lepo mirišeš nosićem, to u rerni prasence se peče, dobri dome, srećno badnje veče!"

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

"Lepoga li jutros jutra, a još lepše biće sutra. Sveto drvo kuću krasi, nek se vidi Srbin da si. Okićena srpska kuća rakija se pije vruća. Post se posti, vera čvrsta, a krsti se sa tri prsta. Daruje nam pravoslavlje - ljubav, radost, sreću, zdravlje. Svako dobro, miran san, nek donese Badnji dan"

"Poštovati treba veru, badnjaci se jutros beru, preksti ih kako valja, to je simbol pravoslavlja, da se koren ne bi utro, nazdravlje ti Badnje jutro"

"Sa Ravne gore Draža reče da čestitam Badnje veče, svim Srbima srpske krvi, među njima ti si prvi. Nek krst časni kolo vodi: Mir Božji, Hristos se rodi"

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

"U telu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, u radu uspeh, u ljubavi sreća, u noćima miran san , srećan vam Badnji dan"

"Kuc-kuc... Ima li koga? Daj otvori smrznuću se napolju! Zašto me tako zbunjeno gledaš? Pa ja sam samo mali anđeo koji je i tebi došao i poželeo da ti sve krene na bolje, da imaš snage i volje, ljubav da ti bude kao najlepši san i da ti cela godina bude lepa kao Badnji dan!"

"Neka ti Badnjeg dana sve krene na bolje, da imas snage i volju, da ljubav bude k'o najlepsi san. Želim ti sve najlepse za BADNJI DAN !!"

Foto: Foter/Flickr/Risager Foto: Foter/Flickr/Risager

"Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, zvezda nebom šeće, toliko ljubavi i sreće nek celoj porodici donese Badnje veče!"

"Sveto drva Badnjeg jutra što vam danas kuću krsti nek donese svaku sreću i od svake muke spasi. Zato kako Bog dragi reče, srećno vam bilo Badnje veče!"

"Ko se krstom krsti i slavu svoju slavi badnjak pred kućom ne sme da izostavi. Život nek vam bude kao najlepši san, od srca vam želim srećan badnji dan!"

"Večeras je Badnje veče, fina atmosfera uz vino i sveće, mirno je veče, ne dolaze gosti, traži od žene ribu, večeras se posti!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • orthodox

    7. januar 2015 | 00:10

    Nema nista goreg od ovih glupih poruka!!! Sto puta mi je draze kad mi neko napise "hristos se rodi!" umesto da mi posalje ove gluposti

  • Nislijka

    6. januar 2015 | 23:24

    Uzasavaju me ove poruke, koje se samo prosledjuju i bezlicne su skroz...

  • Dowla

    7. januar 2015 | 00:08

    Ovo samo maloumne osobe šalju, tako da mi je drago što nemam takvih "prijatelja".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA