Vreme čitanja: oko 1 min.

ISPOVEST POHOTNE MATORKE: Izgledam 20 godina mlađe jer se družim samo s mladim pastuvima!

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nikada mi nije prišao muškarac stariji od 40 godina. Upravo to me je održalo mladom i poletnom. Smatram da su mladići zaslužni za moj izgled, jer se oni prema meni ophode sa poštovanjem - objasnila je Lejla Gledhil (61)

  • 39
MILF Selfi Foto: Facebook

Lejla Gledhil (61) iz Hula u Velikoj Britaniji je dama koja smatra da su za njen mladoliki izgled zaslužni muškarci. Naime, ova žena izgleda kao da joj je 40 godina, a izlazi sa muškarcima koji su najmanje 20 godina mlađi od nje.

Lejla je prvo bila udata za 22-godišnjeg vojnika, nakon toga verena sa 27-godišnjakom, a trenutno izlazi sa studentom. Ona tvrdi da je tokom svog života imala 30 mladića koje je pronalazila putem internet sajtova ili u noćnim klubovima.

- Nikada mi nije prišao muškarac stariji od 40 godina. Upravo to me je održalo mladom i poletnom. Smatram da su mladići zaslužni za moj fizički izgled, jer se oni prema meni ophode sa poštovanjem - objasnila je.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ona navodi da stariji muškarci najčešće imaju "prtljag" i veliki stomak, kao i to da ne želi da bude sa 60-godišnjakom kad može da bude sa mladim pastuvom.

Lejla se često našla na meti ljubomornih devojaka, koje su spekulisale da se ispod njene mladalačke odeće nalazi naborana i opuštena koža. Ona ih je razuverila kada je na Fejsbuku postavila slike svog tela u kupaćem kostimu.

Prvi put se udala sa 27 godina za dve godine mlađeg Markusa. Međutim, nakon 14 godina braka on ju je ostavio zbog mlađe i lepše žene u tridesetim godinama. Taj razvod je u potpunosti promenio Lejlin život.

Foto: Facebook Foto: Facebook


- Tada sam počela ozbiljno da razmišljam šta zaslužujem u životu - objašnjava Lejla.

Nekoliko nedelja nakon razvoda, upoznala je vojnika Dejvida (21), koji ju je uveo u čari života sa mlađim muškarcima. Ona je bila presrećna jer su postojali mladi muškarci kojima se sviđala.

Lejla smatra da su starije žene samouverene, nezavisne, seksi i poseduju sve materijalne stvari koje jedan muškarac može poželeti.

Za kraj, želi da poruči svim ženama da razmisle o izlasku sa mlađim muškarcima.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 50godina

    8. januar 2015 | 21:18

    Samo sudite,a nemate pojma. Ako zena zeli da se sexa ,sta vas briga zasto to radi.Njen zivot,njena stvar. Licno smatram da je sex sa mladjim muskarcem odlican. Lupajte mi minuse,zabole me :)

  • vesna

    8. januar 2015 | 15:33

    Boze sacuvaj!!! Nekad me je sramota sto sam zena zbog ovakvih izjava. Imam 53 godine i izgledam odlicno ali za to su zasluzna moja deca i moja porodica. Ovo sto vidim izgleda jadno, gomila silikona i takmicenje sa decom koja mogu ne samo deca da joj budu vec i unuci. Da li je ovo normalno? Da li je normalno da ja budem suparnica svojim cerkama? Da li su zene danas normalne? Sta se to desilo u njihovim glavama? Moze li mi neko dati odgovor.

  • Divne Lekcije

    8. januar 2015 | 22:17

    Nikad necu zaboraviti...ja 21 ona oko 40 i koju...kakva se tu energija pomesala,samo sto plamen nije izbio...ja mlad,neiskusan a nikad zeljniji a njoj interesantno sto moze da se zeza sa klincem i daje mu lekcije :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA