NEDELJAMA IMAO BOLNE EREKCIJE: Kada sam popio ovaj lek, život mi je postao DRAMA! (FOTO) (VIDEO)

Kada je popio jedan lek, Edvard Staling je doživeo bolnu erekciju zbog koje je kasnije ostao impotentan

  • 3

Edvard Staling iz Atlante bio je hospitalizovan više od 10 dana usled alergijske reakcije na uzimanje lekova za depresiju, i to leka "trazodon" . Upravo to je prouzrokovalo trajne posledice po njegov polni organ, naime on je posatao impotentan.

On je na ovaj način dobio penilnu fibrozu, poznatu kao zadebljanje penisa, što je dovelo do tvrdih arterija i mišića polnog organa, odnosno konstante erekcije. Sve ovo je uzrokovalo impotenciju i otežano mokrenje, a predstavlja razlog zbog kog Edvard tuži bolnicu koja mu je prepisala lekove.

Printskrin: cbs46.com Printskrin: cbs46.com

Njemu je na početku dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj, zbog kojeg mu je prepisan antidepresiv Trazodon. On ga je redovno uzimao kako bi rešio svoj poremećaj sna, dok se jednog jutra nije probudio sa ogromnom erekcijom.

Ovaj antidepresiv se prepisuje u situacijama kada ljudi pate od nesanice. Jedan od retkih neželjenih efekata je bolna erekcija koju doživi jedan od 20.000 korisnika, među kojima je i nesrećni Edvard.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ap0calypto

    9. januar 2015 | 12:53

    Na americkim lekovima je duza lista nezeljenih efekata nego za sta sluzi lek. Ali boze moj, narod je najbolje zamorce. Treba uvesti u Srbiju taj lek, jer ako je ok u USA, zasto ne bi bio ovde ok?

  • Ha

    10. januar 2015 | 21:32

    Mukica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA