JEZIVO: Ovo je kaciga za samoubistvo (FOTO)

Čudna naprava sa pomoćnim sistemom je električki dizajnirana, kako bi zasigurno uništila strukturu lobanje i dospela do moždanog tkiva

  • 9

Istražitelji iz Amerike su odlučili da predstave javnosti neverovatnu samoubilačku kacigu koju je konstruisao mladić pre 40 godina. Šlem iz ovog slučaja je imao sposobnost da ispali istovremeno automatski 8 pucanja iz sačmare jednim potezom, što je bilo upravo ono što je želeo da postigne ovaj mladi čovek.

Na svakoj od ovih bizarnih oštrih projekcija se nalaze metalne cevi koje su međusobno povezane u ovaj smrtonosni sitem. Veruje se da su kablovi koji su služili za povezivanje napravljeni od metalnih delova ofingera za odeću.

Foto: Imgur/gavincastleton Foto: Imgur/gavincastleton

Kaciga je spolja obložena posebnim materijalom koji ima funkciju tokom same eksplozije i haosa koji posle nastaje. Ova čudna naprava sa pomoćnim sistemom je električki dizajnirana, kako bi zasigurno uništila strukturu lobanje i dospela do moždanog tkiva.

Da li je ovo najbrutalniji izum za samopovređivanje i samoubistvo koji ste ikad videli?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA