ŽENA ODSEKLA PENIS MUŽU ZBOG PREVARE: Lekari mu ga ušili, a onda se desilo nešto neverovatno! (FOTO)

Nesrećni čovek nije ni sanjao da će nedugo posle operacije njegova supruga da se ušunja u bolničku sobu u kojoj je ležao i da mu ponovo odseče ud koji su lekari jedva prišili, i to sve zbog prevare

  • 19

Feng Lung (30) iz Kine bila je toliko van sebe kad je saznala da je muž Fan Lung (32) vara, da mu je makazama odsekla penis.

Nesrećni čovek je hitno prebačen u bolnicu gde su mu, na njegovu sreću, hirurzi brzo ušili muškost. On, međutim, nije ni sanjao da će nedugo posle operacije njegova supruga da se ušunja u bolničku sobu u kojoj je ležao i da mu ponovo odseče ud koji su lekari jedva prišili.

Feng i Fan, inače, imaju petoro dece, a svoju nesreću duguje činjenici da je ženu prevario sa Žang Hung (21), i da joj je poruke slao sa ženinog telefona. Pogađate, zaboravio je da se izloguje sa Fejsbuka.

Foto: tw.weibo.com/shangqiunadianshi Foto: tw.weibo.com/shangqiunadianshi

Posle drugog odsecanja, Fan je pokušao da se osveti ženi, pa je jurio, krvav do kolena, po bolničkim hodnicima i ispred bolnice, tukući je i nanevši joj ozbiljne telesne povrede.

Supruga je, pre nego što je dobila batine, uspela negde da baci penis svog muža, pa organ, uprkos višesatnoj pretrazi, nije pronađen. Veruje se da ga je žena bacila negde na travnjak, i da su ga pronašli mačka ili pas, kojih ima dosta u krugu bolnice.

Zanimljivo je da je prva koja je posetila nesrećnog muškarca bila njegova mlada ljubavnica, koja je rekla da jedva čeka da se uda za njega, i da "nema veze što nema penis, jer već ima petoro dece".

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • The Spatula

    13. januar 2015 | 17:19

    Kud ovo objaviste, ja ne smen zaspati vise :D :D

  • Miki

    14. januar 2015 | 00:42

    E zato ja moju zenu nisam nikada PREVARIO!!! Nadam se ljubavi da ces ovo da procitas hahahaha

  • GiS

    14. januar 2015 | 01:11

    Tako mu i treba.Ko ne moze da bude vjeran,ne treba da se zeni/udaje.Takvi trebaju da budu slobodni pa nek saraju do mile volje. Vjerna sam,vjeran mi budi.Ako ne budes,bices kaznjen! :D !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA