SEKS NA BINI: Ovo je mnogima bio najbolji koncert u životu! (VIDEO)

Par ljubavnika je imao seksualni odnos na bini dok je bend nastupao u Kaliforniji, a fanovi su bili iznenađeni ovim prizorom i nisu mogli da veruju da su se muškarac i žena "prepustili strastima" na taj način

  • 8

U Kaliforniji je održan koncert pank benda "Dead Kennedy" na kome se desio nesvakidašnji incident, iako su ovakvi događaji poznati po neobičnim dešavanjima koji su u skladu sa buntom ovog muzičkog pravca.

Par ljubavnika je imao seksualni odnos na bini dok je bend nastupao u Solana Biču. Fanovi su bili iznenađeni ovim prizorom i nisu mogli da veruju da su se muškarac i žena toliko opustili i "prepustili strastima".

Policija je pozvana ubrzo posle incidenta, a zatim je utvrdila da će par najverovatnije proći nekažnjeno jer je po kalifornijskom zakonu ovakvo delo kažnjivo samo ako je usmereno prema nekom drugom. Tako da ovo nije kazneno delo, iako se odvijalo na javnom mestu, jer su radnje bile "dobrovoljne".

- Na pank koncertima se obično viče i skače. Ovako nešto nikad dosad nisam doživeo - rekao je jedan fan ovog benda kome će ovaj koncert definitivno zauvek ostati u sećanju.

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: abcnews.go.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tempera

    19. januar 2015 | 15:51

    Kada bih otišla u npr. Ameriku na neki koncert, svakako da bih učinila isto. Mogu samo da zamišljam kakav je to adrenalin i uzbuđenje. Po tom pitanju mi žene smo hrabrije od muškaraca.

  • Алекса

    19. januar 2015 | 16:56

    Пише се Dead Kennedys , а за оне који би да виде секс на бини нек погледају наступе Рок бичис, или Нешвил пуси

  • Petar Arsenijevic

    19. januar 2015 | 20:14

    Jedan od najboljih pank bendova svih vremena, eh, kako veme prolazi:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA