BOG JE TVOJ HIRURG: Doktor isterivao đavola iz bolesne pacijentkinje (FOTO)

Ovaj doktor iz Londona je isterivao đavola nad ozbiljno bolesnim pacijentom, nakon što je obećao da je može izlečiti bez lekova

  • 3

Doktor Tomas O'Brajan (56) iz Londona nagovorio je jednu ženu da prođe ceo duhovni postupak isterivanja đavola kako bi se rešila svojih problema. Ona je patila zbog prevelikih bolova u stomaku, a doktor joj je objasnio da je tome uzrok posedovanje đavoljskih predmeta u njenoj kući.

U periodu od četiri meseca, Tomas je iskorišćavao ranjivost ove žene tako što je citirao Bibliju, molio se sa njom kod kuće, vodio je na verske sastanke, pa čak joj je programirao i satelitsku televiziju da joj uključuje hrišćansku televiziju Gospel (Gospel Channel).

Pacijentkinja koja je bila u teškoj depresiji, postala je opsednuta demonima i mislila je da su svi njeni problemi nastali zbog đavola.

Po preporuci doktora ona je prestala da uzima antidepresive i lekove za krvni pritisak, što joj je ugrozilo zdravstveno stanje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nesrećna žena je 2012. godine upoznala doktora Tomasa u Zdravstvenom centru u Kolbridžu u Velikoj Britaniji. Cela njegova intervencija, pored egzorcizma, je obuhvatala i dokument pod nazivom "Molitva pokajanja" koji je pacijentkinja morala da potpiše.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DD

    21. januar 2015 | 13:01

    EGZORCIZAM JE OZBILJNA GRANA PARAPSIHOLOGIJE. MISLIM DA JE U OVOM SLUČAJU PRETERAO. OBLIK KOD PACIJENTKINJE OBUHVATA KLINIČKU SFERU LEČENJA . TJ. SLOJEVITO LEČENJE. POKAZATELJI KOD OPSEDNUTIH SU SLIČNI ALI SA IZVESNOM RAZLIKOM POZNATOM SAMO ONIMA KOJI SE BAVE ISCELITELJSTVOM.

  • Branka

    21. januar 2015 | 15:28

    Meni se slicno dogodilo sa moj zubarkom koja mi nije dobro uradila most te sam imala velike bolove a ona mi je davala duhovne knjige da citam i u crkvi svece da palm kako bi me bol prosla! Sta reci strasnoooooo!

  • Dušan

    21. januar 2015 | 17:02

    I dan danas pametnjakovići, s bogom u glavi, kažu pa i pišu, da se žena rađa grešna.! Mišljenja sam da će se sve to razrešiti, kada vaskrsne Zevs sve sa ostalim, koje više niko ne spominje.Đžaba se Vatikan izvinuo svetskoj nauci za sva zla naneta kroz istoriju, kada se oprašta uz deset očenaša ili zdravo Marijo.Pametni pastiri, neće da gube ovce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA