Dva meseca nosio 73 miliona evra u novčaniku, a nije ni znao

- Da sam se javio tri nedelje kasnije ne bih dobio ništa. Srećom sve se dobro završilo. Kada samo pomislim da nisam bio ni svestan da više od mesec dana nosim u novčaniku loto listić vredan 73 miliona evra! - kaže srećni dobitnik lutrije u Francuskoj

  • 8

Jedan Francuz je mesec dana u novčaniku držao loto listić, misleći da je osvojio 5.000 evra, ali kada je došao u lutriju saznao je da je dobio 73 miliona evra.

Milionski džekpot, koji je sedmi po visini ikada osvojen u Francuskoj, izvučen je još 2. decembra.

Srećni dobitnik, sa severoistoka Francuske, koji je igrao na lutriji "Evromilion" putem interneta, jednostavno je zaboravio da proveri brojeve, a kada je to konačno učinio, na njegovom uobičajenom prodajnom mestu mu je rečeno da njegov dobitak premašuje 5.000 evra, te da treba da se obrati centrali.

- Da sam se javio tri nedelje kasnije ne bih dobio ništa. Srećom sve se dobro završilo. Kada samo pomislim da nisam bio ni svestan da više od mesec dana nosim u novčaniku loto listić vredan 73 miliona evra! Nikada ništa nisam dobio. Igrao sam s nadom da ću jednog dana osvojiti neku manju sumu - ispričao je novopečeni milioner koga su u lutriji, kada se konačno pojavio, pozdravili jednim: "Čekali smo na Vas!" - rekao je on.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Slavisa

    22. januar 2015 | 11:31

    E to kod nas nemoze da se desi jer nasi Loto lopovi ne dozvoljavaju da se izvuce sedmica.Naravno bilo je kao sedmica koje su dobijali Kinezi,Hrvat ili Madjar koji je uplatio u Subotici /kako li su samo znali da je ili Hrvat ili Madjar/Od 2000-te godine na ovamo svojom glavom tvrdim da niko nije dobio sedmicu.Samo lazu narod i unapred znaju koliki je dobitak za sedmicu.Lopovska zemlja

  • Jovanka

    22. januar 2015 | 11:51

    Drago mi je i sa Srecom da trosis taj novac to je Sreca Tvoja...Srecno

  • da ne

    22. januar 2015 | 11:28

    Dobro da je skonto..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA