OVO JE FANTASTIČNO: U Riju napravili gif koji se vidi iz svemira. Dobro ste pročitali! (GIF) (VIDEO)

INSA je umetnik iz Velike Britanije koji je osmislio GIF iz svemira, odnosno grupu fotografija koje su iskombinovane u jednu. Slike prikazuju kako izgleda Rio de Ženeiro ukoliko se fotografiše iz svemira

  • 0

INSA je umetnik iz Velike Britanije koji je osmislio GIF iz svemira, odnosno grupu fotografija koje su iskombinovane u jednu. Slike prikazuju kako izgleda Rio de Ženeiro ukoliko se fotografiše iz svemira.

On je stvorio takozvani GIF-ITI što u osnovi predstavlja grupu fotografija obojenih i kombinovanih u GIF.

- Na ideju o stvaranju GIF-IT sam došao sam. Ja inače fotografišem zid, zatim ga ofarbam, pa pustim te slike na računaru i napravim animirani GIF - izjavio je INSA.

Njegov najnoviji GIF-ITI je žuto-ružičaste boje u obliku srca i prostire se na 58.000 kvadratnih milja u Rio de Ženeiru.

Ovaj umetnik je odabrao Brazil jer je izuzetno živopisan.

GIF

Kako bi napravio ovu animaciju, INSA je iskoristio nekoliko slika satelita iz svemira. Trebalo mu je četiri dana da slika i prefarba kako bi došao do odgovarajućeg GIF-ITI.

- Bio sam oduševljen konceptom. Samo sam verovao i pratio svoje ideje kako bih dobio nešto od toga - izjavio je ovaj umetnik.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA