SRBI, PRAVAC LONDON: Otvorena katedra za izučavanje selfija!

Ljubav prema slikanju samog sebe sad je moguće dići na novi, akademski nivo i nakon pohađanja koledža možete postati kvalifikovani majstor fotografisanja selfija

  • 5

Osim iz kreativnog pisanja, slikanja, raznih informatičkih veština, jezika, prirodnih nauka, masaže ili psihologije, u jednoj obrazovnoj ustanovi u središtu Londona odnedavno možete steći diplomu i iz - veštine fotografskog autoportretisanja.

Jednomesečna edukacija iz selfija na koledžu CityLit pomoći će vam da na profile na društvenim mrežama stavljate kvalitetnije fotografije, ali i izbrusite kritičko razmišljanje o fotografskim autoportretima.

Za početak, polaznici treba pred svima da predstave svoje starije "umetničke domete" i da budu spremni na kritiku, a na časovima će se analizirati i neki od poznatih 'selfi' momenata poput onih Kim Kardašijan ili slavne fotografije Elen Degeneres s dodele Oskara 2014. Osim o fotografiji, na edukaciji se može saznati ponešto i o identitetu i pamćenju.

Poželjni su svi koji su nekad 'okinuli' selfi i koji se snalaze u aplikacijama za obradu fotografija.

(Telegraf.rs / Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA