HOROR U ZOO VRTU: Svinja pojela celu familiju!

Splet nesrećnih okolnosti se desio na dan kada je svinja Manila oprasila nekoliko prasića, da bi ih mužjak Elvis odmah pojeo i navalio na nju. Ona je zadobila velike povrede pa je ubrzo preminula

  • 5

Zoološki vrt u Bristolu u Velikoj Britaniji je izgubio neke od najvrednijih životinja kada je bradavičasta svinja po imenu Elvis za ručak pojela celu svoju porodicu. Pored toga, ovaj vrt je izgubio i nekoliko retkih životinja koje su im pobegle.

Splet nesrećnih okolnosti se desio na dan kada je svinja Manila oprasila nekoliko prasića, da bi ih Elvis odmah pojeo i navalio na nju.

- Manila je na ovaj način jako teško povređena, pa je preminula. U tom trenutku smo izgubili porodicu retkih svinja koja je mogla da opstane da smo mušku svinju odvojili od ostatka - izjavili su iz uprave zoo vrta.

Nekoliko nedelja kasnije majmun tamarin iz ovog vrta u Bristolu je pobegao, međutim je pao i ostao zaglavljen u vodi pa ga je američka vidra pojela. Čuvari su objasnili da nisu imali vremena da intervenišu kako bi ga spasili. Majmun tamarin je bio veličine kao veverica sa zlatnom dugačkom grivom, a poreklom je iz Brazila. Njih na svetu postoji samo 10.000 što ga svrtava u ugoržene vrste.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Jedna vrsta papagaja je takođe nestala iz ovog zoo vrta kada je pronašao rupu na kavezu.

Kako navode iz vrta u Bristolu ovo je strašna stvar koja ih je zadesila jer se trude da očuvaju preko 7.000 retkih vrsta životinja.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јован

    5. februar 2015 | 19:46

    Шта су ти Британске свиње!

  • Habdul

    5. februar 2015 | 20:56

    Krme je krme

  • SIGURICA

    6. februar 2015 | 20:27

    Uhh mrtim divlje svinje ! Evo i razloga, ovo nije horor ovo je tragedija i skandalčina ! Počivajte u miru..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA