Evo koliko jaja Spajdermen mora da pojede za doručak da bi imao supermoći!

Ako ste pročitali makar jedan strip, pogledali crtani ili igrani film, jasno vam je da čovek-pauk poseduje supermoći. A stiže vam i odgovor koliko on jaja treba da pojede kako bi imao te fantastične i neverovatne mogućnosti

  • 0

Verujemo da je većina vas čula za Spajdermena, čuvenog junaka iz crtanog filma, koji je rađen po istoimenom superjunaku iz Marvelovog stripa, po kome je nesto kasnije rađen i film.

Crtani se emitovao u periodu od 1994. do 1998 godine. Priča se vrti oko Pitera Parkera, naizgled sasvim običnog momka i fotografa, kome je specijalitet fotografisanje Spajdermena, koga niko drugi ne uspeva da uslika.

Naravno, niko drugi ni ne zna da je Piter parker zapravo Spajdermen. Ako ste pročitali makar jedan strip, pogledali crtani ili igrani film, jasno vam je da čovek-pauk poseduje supermoći.

NAPALIO SE: Spajdermen statua sa velikom alatkom (VIDEO)

Da bi Piter Parker odnosno Spajdermen mogao da "plete mrežu" odnosno da skače sa zgrade na zgradu, za jedan običan doručak morao bi da pojede 9oo jaja.

Foto: AP/Tanjug, Foter/Flickr/.::RMT::. Foto: AP/Tanjug, Foter/Flickr/.::RMT::.

Do ovog zaključka došlo se nakon što je izračunato koliko je proteina i ostalih sastojaka potrebno da bi Spajdermen mogao da dobaci do zgrada visokih više od 240 metara. U to je uračunata i težina ovog superjunaka, koja iznosi 75 kilograma.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA