Ovom ocu je poginula ćerkica (6). Ono što je on uradio na njenom grobu će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

- Pokazaću vam nešto, što je rezultat zabava koje se održavaju petkom, subotom ili kad god. Želite da se napijete, da se zabavite, i da postanete glupi ? To je ono što se zaista događa - ispričao je u suzama neutešni otac male Amerikanke koja je nastradala

  • 5

Amerikanac Rik Elis izgubio je svoju ćerku Lindzi koja je imala samo šest godina. Ona je poginula u saobraćajnoj nesreći za koju je ogovorna osoba koja je vozila pod uticajem droge i alkohola.

Slomljenog srca, Elis je stajao na ćerkinom grobu i u suzama snimio emotivnu poruku kojom je apelovao na sve ljude koji voze pod dejstvom alkohola i zamolio ih da preispitaju svoj način života.

- Pokazaću vam nešto, što je rezultat zabava koje se održavaju petkom, subotom ili kad god. Želite da se napijete, da se zabavite, i da postanete glupi ? To je ono što se zaista događa  - rekao je Elis.

Neutešni otac je u suzama ispričao da je njegovu malenu devojčicu ubila njena majka koja je bila pod uticajem droge i alkohola i da je ta žena bila osoba koja je volela kasne izlaske, viski i zabavu.

On je zatim okrenuo kameru ka nadgrobnom spomeniku, gde su ispisana imena Kristi M. Džonson i Lindzi Kej Elis.

Pogledajte potresni video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA