ČUDOVIŠTE SA DVOJA USTA: Ulovljena misteriozna morska neman (FOTO) (VIDEO)

Ribar Geri Varik je izvukao koštanu deveriku sa dvoja usta, i istakao, da posle 30 godina pecanja u Australiji nikad nije video ovako nešto

  • 10

U Australiji je pronađena nova životinjska vrsta koja je uplašila sve koji su imali prilike da je vide. Retka i užasna riba je otkrivena u moru u kasnim večernjim satima.

Pored "Goblin-ajkule" pronađene u Novom južnom Velsu i praistorijske ajkule iz Viktorije, ova nova neobična vrsta ribe iz južne Australije, zauzeće mesto na podugačkoj listi čudnih stvorenja otkrivenih u ovoj oblasti.

Ribar Geri Varik je izvukao koštanu deveriku sa dvoja usta, i istakao, da posle 30 godina pecanja u ovom području, nikad nije video ovako nešto.

- Bilo je veoma neobično. Pecam ovde 30 godina i nailazio sam na razne deformisane ribe, a nikad na ovako nešto - dodao je on.

Foto:Garry Warrick Foto:Garry Warrick

- Usta su zapravo međusobno spojena. Gornja se otvara i zatvara dok donja ostaje zatvorena. Neverovatno je što je živa - istakao je ribar.

On je svoje otkriće stavio u zamrzivač i uslikao a njegova žena je odlučila da te fotografije podeli na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA