VANZEMALJCI ILI NEŠTO DRUGO: Ceo svet priča o ovom snimku od 4 sekunde! (VIDEO)

Teorije oko snimka variraju na sve strane - od toga da se radi o insektu preko zalutalog metka do tajne vojne letelice

  • 5

Na oko 80 metara iznad Silikonske doline, dron je snimao panoramske scene, a njegov vlasnik je na YouTubeu objavio video snimak u visokoj rezoluciji u trajanju od četiri sekunde. Ono što je zaintrigiralo internet je to što nekakav objekat ulazi velikom brzinom u kadar i nestaje iz njega.

- Nemam pojma šta je to, možda je neki insekt, možda ptica, možda refleksija ili čak vanzemaljski brod! Jedino što znam sigurno jeste da ja to nisam uzrokovao - napisao je korisnik YouTubea pod nadimkom "1darmino" na forumu proizvođača drona DJI s kojim je napravio snimak.

Teorije oko snimka variraju na sve strane - od toga da se radi o insektu, preko zalutalog metka do tajne vojne letelice. Naravno, sve zajedno može biti samo još jedna prevara ili marketinški trik.

Jedan korisnik YouTubea analizirao je brzinu objekta i došao do brojke od 2.890 km/h, što je 2,4 puta brže od brzine zvuka. Najbrži avion kojim je čovek upravljao postigao je brzinu od 3.529 km/h.

Video snimak možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA