IMAJU LI ONI DUŠU? Izgladnjivali malog lava mesecima, ali njegovo srce je bilo jače od svega (VIDEO)

Kada su malenog lavića Magnusa pronašli zagovornici prava životinja, bio je u veoma lošem stanju jer je do tada jeo samo hleb i jogurt. Ipak, oni su ga odveli kod veterinara koji ga je spasao, i sada, iako neće moći sam da preživi u divljini, on je dobio na kilaži i oseća se odlično

  • 18

Turistička industrija koja okružuje egzotične životinje, verovatno najokrutnije maltretiraju ova nedužna bića koja to nisu zaslužila, a jedan od najpoznatijih slučajeva je lavić Magnus, koji je rođen u zatočeništvu i nekoliko meseci živeo u španskom cirkusu, pišu su strani mediji.

Kada su ga zagovornici prava životinja pronašli, on je bio u veoma lošem stanju jer je bio hranjen samo jogurtom i hlebom u periodu od četiri meseca.

Oni koji su se brinuli u njemu su to činili kako bi on ostao mali i sladak, a uz pomoć toga su pokušavali da zadrže turiste koji su plaćali da se slikaju sa njim.

Kada su ga pronašli, njemu je trebala hitna operacija, jer su se njegovi organi smanjili jer nikada u sebe nije unosio čvrstu hranu.

Prinskrin: Youtube/Viktor Larkhill Prinskrin: Youtube/Viktor Larkhill

Operacija je bila veoma napeta i bilo je pitanje da li će ikada moći da pojede neku čvrstu hranu.

Ipak, veterinari su bili optimistični i ona je veoma dobro prošla. I pored toga što nikada neće moći sam da preživi u divljini, dobio je na kilaži, oseća se odlično i nalazi se u dobrim rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kri

    10. mart 2015 | 07:44

    BOZE SACUVAJ ! LAVICU MALI OZDRAVI STO PRE

  • Acko

    10. mart 2015 | 07:26

    ..SVAKA ČAST VETERINARIMA..i DOBRIM LJUDIMA koji su spasili to divno stvorenje..

  • Ceca

    10. mart 2015 | 04:17

    Dokle vise s ljudskom izopacenoscu,ne marimo ni za koga!! Lepota mala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA