KUPIŠ KUĆU, DOBIJEŠ I ŽENU: Ovaj oglas je san svakog slobodnog muškarca! (FOTO) (VIDEO)

Vina Lia (40) se nije šalila kad je postavila ovaj oglas, jer smatra da je taj postupak skroz legalan. Ona je svoju ponudu starog zdanja u Slemanu i sebe oglasila u lokalnim medijima, ali nije očekivala da će naići na komentare širom sveta

  • 9

Šta biste vi rekli kada bi naišli na oglas koji nudi kuću i ženu za samo 76.000 evra? Jer upravo je to ono što je ponudila Vina Lia (40) iz Džakarte.

Za sve večne momke ovo je mogućnost da se skrase jer je ponuda više nego povoljna. Prostrana kuća sa dve spavaće sobe u Indoneziji, poznata kao centar javanske umentosti i kulture plus žena za samo 76.000 dolara može biti upravo vaša.

Vina se nije šalila kad je postavila ovaj oglas, jer smatra da je taj postupak skroz legalan. Ona je svoju ponudu starog zdanja u Slemanu i sebe oglasila u lokalnim medijima.

Ona je u početku želela da proda samo kuću, međutim, pošto je 2000. godine ostala udovica, rešila je da ponudu učini interesantnijom.

Konkretno na tu ideju je došao njen agent za nekretnine koji je predložio da u isto vreme nađe i muža i kupca kuće.

Printskrin: Youtube/Tribunnews.com Printskrin: Youtube/Tribunnews.com

- Dian je predložio slogan kojim bi u isto vreme prodao kuću i našao meni muža, a ja sam se sa tim složila - rekla je Vina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: kompas.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Maja

    10. mart 2015 | 23:21

    Hahaha dobra joj je ideja.

  • Maja

    10. mart 2015 | 23:21

    Javite nam ako nadje kupca:)da znamo.

  • NL

    10. mart 2015 | 23:10

    Interesantno. Poznajem jednu osobu kada je kupila kucu, a ujedno i jednog macka. Unapred je trebala da potpise da ce macak dozivotno ziviti u toj kuci.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA