ŽELITE DA POSTANETE VLASNIK LUKSUZNOG HOTELA? Napišite sastav, spremite 125 dolara i VAŠ JE! (FOTO)

Vlasnica namerava da ode u penziju i spremna je da "za malo spisateljskog dara i dolara, prepusti nekom drugom brigu o hotelu, čija se vrednost na tržištu procenjuje na milion dolara.

  • 5

Sastav od 200 reči i uplatnica na 125 dolara je sve što je potrebno da bi se postalo ponosnim vlasnikom luksuznog hotela-pansiona u Novoj Engleskoj, na severoistoku SAD, tvrdi sadašnja vlasnica koja je na ovaj način, pre više od dve decenije, stekla ovaj ugostiteljski objekat.

Više od 20 godina, Dženis Sejdž je vodila hotel "Center Lovel", smešten na zapadu države Mejn, poznate po svojim živopisnim planinskim izletištima i skijaškim stazama.

Danas, 68-godišnja Sejdž namerava da ode u penziju i spremna je da "za malo spisateljskog dara i dolara, prepusti nekom drugom brigu o hotelu, čija se vrednost na tržištu procenjuje na milion dolara.

- Da li ste ikada sanjali da postanete vlasnik hotela i restorana u Novoj Engleskoj? Ovo bi mogla da bude vaša šansa!", napisala je uskoro bivša vlasnica na vebsajtu hotela wincenterlovellinn.wordpres.com.

Foto: Freeimages/emsago Foto: Freeimages/emsago

- Godine 1993, tadašnji vlasnik hotela organizovao je književni konkurs na kom sa pobedila - objasnila je ona.

- Nakon 22 uspešne godine, vreme je da se penzionišem. Sada bih želela da nekom drugom ispunim san. Učesnici konkursa imaju do 21. maja da pošalju svoj sastav na temu ''Zašto želim da posedujem i vodim hotel na selu'' - napisala je Sejdž.

Hotel-pansion "Center Lovel", koji se nalazi u Belim planinama, omiljenoj destinaciji turista tokom leta, otićiće onom ko napiše najbolji sastav.

Sejdž je na sličan način dobila hotel: napisala je esej na istu temu i uplatila 100 dolara.

Foto: Foter.com / sparkieblues Foto: Foter.com / sparkieblues

Hotel, koji gostima pruža noćenje s doručkom, sagrađen je 1805. godine u gradiću Lovel, 80 kilometara od Portlanda, glavnog grada Mejna.

Sejdž očekuje da dobije oko 7.500 sastava i ostvari zaradu od 937.000 dolara, što je nešto manje od tržišne vrednosti hotela.

Posebna komisija će odabrani 20 finalista, a ime pobednika će biti objavljeno 21. maja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jabadaba

    13. mart 2015 | 00:03

    Imam ja pricu sl ovoj,lik u americi napise oglas da ce dati 100000 dolara onom ko mu posalje najveci krompir,upecaju se konji a on sakipi 5vagona krompora,proda za 2miljona a ipak ne bude djubre nego nagradi najveci krompir!

  • Apolon

    12. mart 2015 | 10:32

    Zena nije luda prepustiti hotel nekome za 125 dollara, pametno ide na to da ce se naci bar 100 000 budala u ovom ludom svijetu koji ce uplatiti novac i izvuci je predpostavljam iz krize.

  • fako

    12. mart 2015 | 23:18

    Neko ce ga i dobiti za 125 dolara ali ce ona i zaraditi milion a mozda i puno vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA