NE MOGU MU NIŠTA: Go stoji na ulazu kuće i namerno provocira komšije (VIDEO)

- U petak sam iznosila kantu za smeće i bacila pogled prema njegovoj kući. Stajao je tamo, potpuno go - rekla je njegova komšinica Pekolia Tret

  • 17

Stanovnici jednog naselja u Severnoj Karolini prijavili su policiji muškarca koji je u poslednjih deset godina provocirao susede tako što je potpuno nag stajao na ulazu svoje kuće.

Naravno, policija po ovom pitanju nije mogla da učini apsolutno ništa jer se ne radi o kršenju zakona, budući da se muškarac nalazi na vlastitom posedu.

Zgrožene komšije tokom godina prijavljivali su ga bezbroj puta, a on je to, čini se, prihvatio kao izazov, pa im i po nekoliko puta nedeljno priređuje šou.

- U petak sam iznosila kantu za smeće i bacila pogled prema njegovoj kući. Stajao je tamo, potpuno go - rekla je njegova komšinica Pekolia Tret.

Iz policije su objasnili da osoba može biti kažnjena samo u slučaju da genitalije pokazuje na javnom mestu ili u prisutnosti jedne ili više osoba.

Roditelji pak dodaju da bi ovaj zakon trebalo da se menja kako bi zaštitio njihovu decu, a nadaju se kako će fotografije muškarca pomoći da to promene što pre.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • S.M.

    17. mart 2015 | 23:55

    Može da bude go koliko hoće jer je ispred svoje kuće, a on neka bude pametan pa tuži komšije koje ga slikaju golog bez njegove dozvole.

  • Teodoratea

    18. mart 2015 | 02:30

    Joj imala sam i ja ovakvog komšiju kad sam bila mala... Svako veče je izlazio na terasu potpuno go i "plašio" žene.... Čistokrvni egzibiciinista..... Niko nije mogao da veruje kad se oženio..... Ali je bar od tada prestao to da radi

  • Boki

    18. mart 2015 | 02:02

    Ma svaka mu cast. Kome se ne svidja neka ne gleda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA