RUSIJA ZAVIJENA U BELO: Misteriozna svetlost se pojavila na nebu, ljudi u strahu (VIDEO)

Stručnjaci su objasnili da svetlo plave i bele boje, koje su građani uspeli da primete, nije normalno za Rusiju. Ono što je još čudnije jeste da ovaj bljesak nije bio praćen zvukom, a u domovima su tom prilikom svetla zatreperila

  • 9

Misteriozna svetlost koja je poput blica, kratko i jakim intezitetom, obasjala nebo u Stavropolu u južnoj Rusiji, zapanjila je ljude i izazvala različite teorije o vanzemaljcima i njihovim aktivnostima.

Stručnjaci su objasnili da svetlo plave i bele boje, koje su građani uspeli da primete, nije normalno za Rusiju. Ono što je još čudnije jeste da ovaj bljesak nije bio praćen zvukom, a u domovima su tom prilikom svetla zatreperila.

- Ja sam ležala u krevetu kada sam videla tu neobičnu svetlost, jako sam se uplašila. Izgledalo je kao da se zapalio plafon - rekla je jedna žena iz Stavropola.

Naučnici još uvek nisu u mogućnosti da objasne ovu čudnu pojavu, ali smatraju da je u pitanju svetlost koja je emitovana sa površine. Ona je najverovatnije prouzrokovana od neke vojne vežbe ili zbog smetnji na električnoj mreži. 

Printskrin: Youtube/RuptlyTV Printskrin: Youtube/RuptlyTV

Naravno, spekuliše se da ova misteriozna svetlost nastala zbog prisutnosti vanzemaljaca, odnosno neidentifikovanog letećeg objekta

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA