E, TO JE PRAVA LJUBAV: Psi lutalice se pojavili na sahrani žene koja ih je hranila da joj odaju počast! (FOTO)

- Uz svu tu bol, videti ih kako okružuju njen sanduk i skakuću srećno bilo je pravo osveženje. Bilo je zaista prelepo i čarobno - rekla je Patricija Uruća, Margaritina ćerka

  • 7

Margarita Suarez je bila poznata po tome što hrani pse lutalice i mačke koje bi joj se okupljale ispred kuće. Članovi porodice su bili u potpunom šoku kad su se psi lutalice pojavili na njenoj sahrani, tačnije, u kapeli gde su držali Margaritino telo pre sahrane!

Radnici iz Pogrebnog su rekli da te pse nikad pre nisu videli i da nisu u pitanju lokalni psi koji se nekad šetaju na groblju.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Kad su shvatili da su to Margaritini psi, tačnije da su psi lutalice koji su dolazili kod Margarite kući, radnici su dozvolili da ostanu u kapeli gde su mirno ležali na podu, okružujući Margaritin sanduk.

Psi su njen sanduk napustili samo kad je sve trebalo pripremiti za ceremoniju.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Uz svu tu bol, videti ih kako okružuju njen sanduk i skakuću srećno bilo je pravo osveženje. Bilo je zaista prelepo i čarobno - rekla je Patricija Uruća, Margaritina ćerka.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Njena ćerka veruje da su se psi okupili da odaju počast nekome za koga znaju da ih je voleo i ko je bio dobar prema njima.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Za Margaritu se znalo da je obožavalac životinja i da je, svaki put kada bi izašla iz kuće, sa sobom nosila kesu hrane kako bi mogla da nahrani životinje koje sretne.

Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jelena

    31. mart 2015 | 16:39

    Zato volim životinje i više nego ljude, nikada te ne izdaju, verne su i odane do kraja. Zahvalne za sve što im pružimo. A pružamo im tako malo. RIP gospođi, otišla je na bolje mesto.

  • &$@

    31. mart 2015 | 15:54

    I oni su se njoj ćutke zahvalili, i odali joj poštu, na svoj kučeći način, za njenu pažnju i ljubav, koju je ona njima pružala. Mi nikada nećemo saznati šta životinje znaju, i šta osećaju i -naravno šta od svega što im kažemo razumu. Mislim da će to ipak ostati tajna, jer nas stalno nečim iznenađuju.

  • Orgazam žabe 2. sekund

    31. mart 2015 | 15:32

    Bravo, to je pravi ljubitelj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA