Iako je mnogima ODVRATNA, ona ne želi da ukloni dlakavi mladež s lica. Evo i zbog čega (FOTO)

Kasandri Naud se dok je još bila beba na desnoj strani lica pojavio dlakavi mladež zbog kojeg je često bila meta podrugivanja u školi. Međutim, ona je ponosna na svoj beleg

  • 56

Kasandra Naud nije prosečna devojka, jer je na veoma neobičan način rešila da se razlikuje od drugih. Na njenoj desnoj strani lica ova mlada devojka ima ogroman dlakavi mladež koji jednostavno ne želi da ukloni.

Za razliku od većine drugih devojaka koje bi verovatno još kao male uklonile ovaj neugledni beleg, Kasandra je odlučila da na njega bude ponosna, jer je čini drugačijom.

Kasandra je rođena sa retkom bolešću pod nazivom hipertrihoza koja izaziva izrazitu maljavost na određenim delovima tela. Njoj se dok je još bila beba na desnoj strani lica pojavio dlakavi mladež.

Njeni roditelji kao malu nisu želeli da je podvrgnu operaciji uklanjanja mladeža, jer bi to na njenom licu ostavilo ožiljak. Međutim, 22 godine kasnije ova devojka im je zahvalna zbog toga, bez obzira što je zbog svog belega na licu često bila meta podrugivanja u školi.

Kasandra je veoma uspešna plesačica i smatra da ju je njen veliki mladež u velikoj meri učinio snažnom osobom kakva je danas. Zato ga se ne bi odrekla ni za šta na svetu.

(Telegraf.rs / Izvor: aplus.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA