MISTERIOZNI CRNI PRSTEN NA NEBU: Pojavio se iznenada, niko ne zna zašto! (VIDEO)

- Ličilo je na crni oblak. Videli smo ga 3. aprila oko 4 po podne. Iščeznuo je poput dima, ali bio je potpuno bez mirisa - rekao je stanovnik ovog mesta u Kazahstanu

  • 10

Na nebu iznad sela u severnom Kazahstanu pojavila se čudna crna kružnica, a stanovnici Šortandija koji je udaljen 70  kilometara od glavnog grada Astane, prisustvovali su ovom nesvakidašnjem događaju u petak popodne.

MISTERIJA U RUSIJI: Na nebu se pojavila TRI SUNCA (FOTO) (VIDEO)

Oni su snimili svojim kamerama i mobilnim telefonima misteriozni oblak koji je lebdeo u vazduhu oko 15 minuta.

- Ličilo je na crni oblak. Videli smo ga 3. aprila oko 4 po podne. Iščeznuo je poput dima, ali bio je potpuno bez mirisa - rekao je stanovnik ovog mesta Oleg Menšikov.

Profesor fizike na Univerzitetu u Kazahstanu Andrej Solodov procenio je da je ovaj "crni prsten" bio prečnika oko 100 metara, a da se kretao na visini od 200 metara do jednog kilometra.

Ovaj stručnjak objašnjava da je moguće da se radi o ogromnom oblaku dima koji je rezultat izgaranja. Većina ljudi koji su se bavili istraživanjem sličnih pojava u istoriji složili su se sa ovom tvrdnjom.

Da podsetimo, prošle godine se sličan oblak pojavio iznad engleskog gradića i takođe izazvao neverovatne reakcije kod posmatrača, kao i ovog puta.

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Youtube/RT )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Johnny

    6. april 2015 | 17:06

    Posao za Moldera i Skali.Istina je negde tamo...

  • Fantom

    6. april 2015 | 17:00

    Ja sam ovo video juce iznad Grocke

  • ©v®ki®ki®okoko

    6. april 2015 | 18:43

    To je bila neka plavicasta ma...mas....magma.... I to se tako kretaaaalooo..... I odjednom- NESTALO! Mislim da je otišlo u pravcu Grocke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA