Oterali ga iz restorana jer je beskućnik, a evo šta se desilo kada se pojavio u ferariju (VIDEO)

Njegov video na Jutjubu je dostigao sedam miliona pregleda, a mnogi su priznali da bi i oni ovako reagovali da su na mestu konobara

  • 17

Da odelo ne čini čoveka smo odavno shvatili, ali i dalje postoje neke predrasude koje se formiraju na osnovu izgleda. Upravo je to dokazao Džoš Paler Lin koji je napravio mali "eksperiment"!

Naime, on je želeo da se malo pozabavio sklonosti prema predradusama koju većina ljudi negde u sebi gaji.

Prvo se pojavio obučen kao beskućnik i pitao konobare da li može da ruča u njihovom restoranu. Naravno, oni su to odbili.

zatim se priča totalno promenila kada je mladić došao u svom skupocenom ferariju i lepo obučen.

Njegov video na Jutjubu je dostigao sedam miliona pregleda, a mnogi su priznali da bi i oni ovako reagovali da su na mestu konobara.

Da li je ovo situacija koju možemo često da vidimo?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • djoka

    9. april 2015 | 00:35

    I sta je ovde cudno? Vlasnik restorana ima pravo da odredi "dress code" u svom restoranu i ima pravo da zabrani svakome ko nije propisno obucen da udje u restoran.Njegov restoran,njegova pravila.Da li je to eticki ili ne u to ne ulazim ,ali je tako.To je isto kada vas ne bi pustili (a i nece vas pustiti) u nocni klub jer ste npr. izasli u sorcu i papucama.Fora bi bila da se opet pojavio obucen kao beskucnik ali u Ferrari-ju pa da vidimo da li bi ga tad pustili ili bi ostali dosledni.

  • p

    8. april 2015 | 20:44

    to nije u redu sto je ovaj kelner uradio ja bih mu dao da jede koliko hoce ako imas neku srecu svoju podelije sa drugim kome je tesko u zivotu!:

  • Neko pametan

    9. april 2015 | 13:16

    fora bi bila da je dosao drugi put obucen u beskucnika ali u Ferrariju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA