OVO JE UKLETI BROJ TELEFONA: Svako ko ga je imao, UMRO JE!

"Ukleti broj" telefona je "dospeo" u vlasništvo biznismena Konstantina Dišlieva koji je ubijen ispred indijskog restorana u Sofiji 2005. godine. Dišliev je pogođen baš u trenutku kada se javio na telefon

  • 4

Verovali ili ne, ali postoje razni znaci da ćete umreti, a vi ih ne vidite. Naime, mobilni operateri su pre nekoliko godina ukinuli broj telefona 0888 888 888 nakon što je svaka osoba koja je imala taj broj u poslednjih deset godina završila mrtva.

Prvi vlasnik, Vladimir Grašnov, bio je jedan od izvršnih direktora bugarske mobilne kompanije kada je iznenada, 2001. godine umro od raka u 48. godini života.

Broj je onda prešao u vlasništvo bugarskog tajkuna Konstantina Dimitrova koji je ubijen 2003. u Holandiji. Dimitrov je imao 31 godinu, a ubistvo je pripisano ruskom rivalu.

"Ukleti broj" telefona je onda prešao u vlasništvo biznismena Konstantina Dišlieva koji je ubijen ispred indijskog restorana u Sofiji 2005. godine. Dišliev je pogođen baš u trenutku kada se javio na telefon.

Nakon njegovog ubistva, policija je otkrila neke sumnjive poslove sa drogom, pa je broj telefona ugašen dok je trajala policijska istraga.

Zvaničnici mobilne kompanije nisu hteli da komentarišu ovaj slučaj ali su potvrdili da je baksuzni broj do daljeg isključen.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA