ZATEKLI GA U SEKSU SA HASKIJEM: Više ne sme da prilazi životinjama, završiće i u zatvoru!

Kenet Kelmer je pušten uz kauciju na slobodu, ali ne sme da prilazi životinjama, čak ni svojim ljubimcima. Žena koja ga je uhvatila u ovom zločinu tvrdi da ima dom pun pasa, mačaka i drugih životinja

  • 2

Od ljudi nas definitivno ništa neće iznenaditi! U prilog tome ide i ova krajnje bizarna ideja na koju je došao Kenet Kelmer iz Montane u Americi. On je uhvaćen u seksualnom činu s haskijem na podu u domu sestre njegove devojke. Zbog toga mu preti kazna od 10 godina zatvora i novčana kazna u hiljadama dolara.

RASPOMAMILA SE PANDA: Oborila rekord u razmnožavanju za duplo! (VIDEO)

Ona ga je prijavila policiji odmah nakon što je zatekla svog haskija kako "jaše" Keneta koji je bio na sve četiri noge na podu njenog kuće.

Kelmer je pušten uz kauciju na slobodu, ali ne sme da prilazi životinjama, čak ni svojim ljubimcima. Žena koja ga je pronašla tvrdi da počinitelj zločina ima dom pun pasa, mačaka i drugih životinja.

On će morati da čeka na izricanje kazne još dve nedelje, a ako ga proglase krivim, može da dobije 10 godina zatvora i novčanu kaznu od oko 50.000 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ČikA miGe

    16. april 2015 | 00:43

    Aha..znaci haski je bio tata...

  • strvarno?

    16. april 2015 | 07:05

    Kako sam ja razumeo ovde je haski glavni krivac. Zashto njega ne kazne? ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA