ĆIRIBU ĆIRIBA: Otvara se škola za čarobnjake, otkrijte šta će deca sve naučiti

"Kurs za čarobnjake" je zasnovan na igranju uloga uživo, pa će se organizatori potruditi da sve bude što uverljivije, od sveća do čarobnih napitaka

  • 5

U zamku Čoha u Poljskoj otvoriće se škola za čarobnjake, a učenici će biti raspoređeni u pet kuća gde će se nalaziti njihove spavaonice. Ovo je ispunjenje sna dečacima i devojčicama koji su maštali da se bave trikovima i magijom.

NAUČNICI NAPRAVILI OGRTAČ ZA NEVIDLJIVOST: Šta ćemo sve sad moći da radimo! (VIDEO)

Različite organizacije ljubitelja čarobnjačke tematike organizovale su manigestacije za sve one koji obožavaju sve što ima veze sa Harijem Poterom.

"Kurs za čarobnjake" je zasnovan na igranju uloga uživo, pa će se organizatori potruditi da sve bude što uverljivije, od sveća do čarobnih napitaka.

Časove u školi će držati obučeni profesori, a čak će se održavati i bal za čarobnjake na kraju kursa. Ako ste spremni za ovu avanturu, spakujte čarobne štapiće, jer će se ova škola za čarobnjake održavati od 12-15, 19-22 i 26-29 novembra.

(Telegraf.rs/ Izvor: uk.news.yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pošten lopov

    2. maj 2015 | 08:01

    Koliko se lagano zarade pare na ovome. Ovo smo i mi u Srbiji mogli, ali ne, mi smo zauzeti gledanjem ''pametnih'' emisija(Parovi, Grand šou...)

  • Игор

    1. maj 2015 | 16:24

    Boze pomozi amin

  • Braco

    2. maj 2015 | 09:57

    Hari Poter i druzina će predavati čuo sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA