OTKRIJTE KAKO STE UMRLI U PROŠLOM ŽIVOTU: Ovaj link vam to pokazuje!

Ukoliko verujete u reinkarnaciju, red je da saznate i kako ste umrli u prošlom životu. Uradite kratki test i znaćete kako ste okončali pređašnji život

  • 35

Reinkarnacija je reč koju možete čuti gotovo svakog dana. Ako ne znate, to predstavlja verovanje o tome da se duša nakon smrti ponovo vraća u zemaljsko telo.

IMA LI ŽIVOTA POSLE SMRTI? Pet eksperimenata za utvrđivanje ove večite dileme

Prema tom učenju, čovek se nakon smrti ponovo rađa, odnosno njegov duh se prenosi u neko novo biće ili osobu. Tako dolazi do kontinuiranog života, odnosno do besmrtnosti duše.

U varijantama ovog učenja, duša posle smrti provodi neko vreme na onom svetu, pre nego što opet siđe na Zemlju da se sjedini s jednim novim ljudskim bićem.

E sada, ukoliko verujete u takav cikličan proces red bi bio i da znate kako ste okončali prethodni život. Uz pomoć aplikacije na sajtu "Higherperspectives.com" saznaćete uzrok vaše smrti u prošlom životu.

Dovoljno je da odgovorite na osam pitanja i saznaćete da li ste poginuli u Drugom svetskom ratu, da li ste možda bili jedan od putnika na Titaniku, umrli od kuge ili iz nekog drugog razloga.

Saznajte tako što ćete kliknuti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sh.

    5. maj 2015 | 17:58

    JA SAM U PROSLOM ZIVOTU BIO KONj NISAM MNOGO PROFITIRO

  • Persida

    5. maj 2015 | 16:45

    Ja sam bila doktor koji je lečio ljude od kuge i na kraju i sam umro od nje.

  • Marija

    2. novembar 2015 | 09:58

    Ja sam umrla kao veštica, spalili su me na lomači

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA