Odveli su psa kod veterinara, a ono što su mu izvukli iz stomaka ih je zaprepastilo! (VIDEO)

Belgijski ovčar po imenu Beni je oduvek voleo da svoju njušku gura gde joj nije mesto, ali se jednog aprilskog dana potrudio da nadmaši samog sebe

  • 8

Četvorogodišnji belgijski ovčar Ben iz Monutan Homa u Arkansasu, je pas koji jede sve što mu se nađe ispred njuške. ALI BUKVALNO! Nakon što je progutao daljinski upravljač, filter za gorivo kosilice za travu i nekoliko brushaltera, nadmašio je sebe jer je "pojeo" 23 neispaljena metka.

- Izgledao je i ponašao se sasvim normalno sve do trenutka kada nije povratio - rekao je njegov vlasnik Leri Brasfild koji je u tečnosti koju je izbacio njegov kućni ljubimac video metak dug skoro 7,5 centimetara.

Leri je tada primetio da mu nedostaje nekoliko metaka za njegovu lovačku pušku kalibra 308, pa je zajedno s Benom hitno odjurio kod veterinara gde je na rengendskom snimku otkriveno da ova životinja u svom želudcu ima pravi arsenal od ukupno 23 metka.

- Najviše me je brinulo to da Ben može da se otruje, a ne toliko da meci mogu da eksplodiraju - rekla je veterinarka Sara Šelton, koja se plašila da će Benova želudačna kiselina nagristi metalna kućišta, što bi urzokovalo smrt.

Ona je zatim iz njegovog želudca izvukla ukupno 16 metaka, a dva je ostavila u njegovom jednjaku jer nije želela da duže produžava operaciju koja je već trajala dva sata, pretpostavivši da će ih pas uskoro izbaciti iz organizma.

Printskrin: Youtube/Venus Printskrin: Youtube/Venus

Ben je uspeo da se oporavi od operacije koja se dogodila u aprilu ove godine, od koje je pojeo još jedan brushalter Brasfieldove žene.

- Dosad ih je pojeo barem četiri - rekao je on.

Inače, belgijski ovčari podsećaju na nemačke, imaju istančan njuh pa ih američka vojska u Afganistanu i Iraku koristi za traženje bombi, a poznati su kao vrlo inteligentni i izuzetno dobri psi. Ben je očigledno dobar u jednom - pronalaženju predmeta po kući koje bi mogao da pojede.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA