Nikada nećete pogoditi šta je ovaj alavi piton progutao! (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik pitona Aron Rouz rekao je da je koristio mašice dok je hranio Vinstona, kako se zmija zove. On mu je prineo pacova, ali se Vinston zaneo i zagrizao i hvataljke, koje nije želeo da pusti

  • 4

Izgleda da je ovaj piton zagrizao više nego što može da sažvaće, ili bolje reći, nego što može da proguta, pošto je pojeo veće hvataljke za meso dok se hranio.

Vlasnik Aron Rouz iz Adelaide rekao je za ABC da je koristio mašice dok je hranio Vinstona, kako se piton zove. On mu je prineo pacova, ali se Vinston zaneo i zagrizao i hvataljke, koje nije želeo da pusti.

Kada nije uspeo da reptilu oduzme držač, Rouz ih je ostavio kod Vinstona, da bi kasnije shvatio da ih je on pojeo. Čak je i veterinar bio zabezeknut.

Foto: The university of adelaide Foto: The university of adelaide

- Kada mi je vlasnik rekao da je zmija progutala mašice, ali sam mislio da su slične pinceti - kaže veterinar koji je pregledao Vinstona i dodaje da je shvatio da je jedina opcija operacija kada je video rendgenski snimak.

Foto: The university of adelaide Foto: The university of adelaide

Zato je doktor napravio rez kod šireg dela hvataljki i uspešno i bez posledica odstranio predmet iz zmije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA