SMAK SVETA U SEPTEMBRU? Ovo će biti godina KATASTROFA I UŽASA! (VIDEO)

Kraj semitskog ciklusa, ispunjenje proročanstva krvavog meseca, ekonomski krah, sudari asteroida, meteora i kometa, cunami, razdoblje rata, prirodnih katastrofa, bola i patnje, povratak Isusa i dan Božije presude - navodno nastupaju ove godine

  • 75

Ako je verovati brojnim predskazanjima, proračunima i teorijama o kraju sveta, o kojima skoro svakodnevno možemo da čitamo na internetu, 2015. je rezervisana za brojne nedaće.

NAMA STVARNO PRETI SMAK SVETA: Svake godine je sve toplije, ČEKA NAS HAVARIJA!

Kao da ova planeta nema već dovoljno problema, ispostavilo se da (još) neke katastrofične pojave treba da se dogode upravo ove godine.

Kraj semitskog ciklusa, ispunjenje proročanstva krvavog meseca, ekonomski krah, sudari asteroida, meteora i kometa, cunami, razdoblje rata, prirodnih katastrofa, bola i patnje, povratak Isusa i dan Božije presude - navodno nastupaju ove godine.

Iako smo navikli na stalna upozorenja da će "ovog puta zaista doći do apokalipse", ovakve ideje i dalje zvuče zastrašujuće, ako ništa drugo zato što smo odavno naučili da uvek može gore.

Osim konkretnih užasa poput sudara asteroida, reč je i o religijskim proročanstava o razdobljima na kraju kojih čovečanstvu preti period nepogoda/gladi/ratova... ili nečeg četvrtog, a svaki od njih svodi se na kažnjavanje ljudskog roda.

ČOVEČANSTVU JE ODZVONILO: Ovih 12 stvari će nas uništiti!

Osim da je reč o ovoj godini, imamo još precizniju najavu: svi gore nabrojani užasi padaju baš ovog septembra.

Da li nas išta od toga zaista očekuje za četiri meseca, ili se samo radi o euforiji i lakovernosti onih koji su im skloni, pokazaće vreme.

U međuvremenu pogledajte ove video snimke i prosudite sami.

(Telegraf.rs/ Izvor: worldtruth.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr

    17. maj 2015 | 18:30

    Mi uvek ispecemo prase i u krugu porodice proslavimo smak sveta,vec godinama

  • Zez

    17. maj 2015 | 20:20

    Nama je smak sveta svaki dan,samo gledas de ces neki dinar da zaradis za leba

  • Enter The Matrix.

    17. maj 2015 | 18:56

    Ovakav clanak moze samo iz srbijanskih stampi da se cita, smak Svijeta I mnostvo crne kronike. Jadna drzava takva! Nikad nista lijepo procitat I za buducnost predstavit, no: ubio ovaj, ubio porodicu, silovao pa ubio, ubio pa silovao, o Isuse: jeli to tako stvarno u depresivnoj I nesretnoj crnoj srbiji? Imali icega lijepoga I posteno da pisete a manje crne kronike I nacionalisticke I husacke retorike?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA