OVO JE 10 TIPOVA PIJANSTVA: Onaj pod brojem 4 ste sigurno bili više puta!

Sigurno ste se napili toliko da niste znali šta radite. Pročitajte ovaj tekst i vidite u kojim situacijama se pronalazite

  • 3

Dok budete čitali tekst biće vam i više nego zabavno. Izašli ste i preterali sa alkoholom? Sigurno ćete se pronaći bar u nekom od navedenih slučajeva:

1. Pijani maloletnik

Ukoliko ga vidite u parku, na ulici ili u klubu i priđete mu, sigurno će vas slagati za godište, adresu i sve ostalo. A za njega ćete biti najbolja osoba na svetu!

2. Pijan i zabavan

Takve osobe odmah prave neverovatne planove, iako ih je verovatno nemoguće sprovesti u delo. Isto tako, pokušavaju da budu "legende" u društvu koje ćete sigurno ponovo pozvati.

3. Pijan i tužan

Osobe koje su, na primer, upravo raskinuli vezu sa voljenim bićem, odlučuju da izađu sa prijateljima i spas pronađu u čaši ili flaši. Najčešće odu na "samo jedno piće", a izlazak završe jecajući na ramenu svog prijatelja.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy
Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Pijan i emotivan

To je onaj momenat u kojem volite sve ljude koji vas okružuju, grlite ih i ”ne ostavljate na miru” do kraja večeri.

5. Pijan i vulgaran

U trenutku kada popijete čašicu više, postajete veoma rečiti... I previše. I onda izgovarate reči koje nikako ne biste rekli da ste trezni. A, to najviše iznervira vaše prijatelje.

6. Pijan i brbljiv

Cenimo da u svom okruženju imate one koji kad se napiju ”ne zatvraju usta”. E; oni upravo spadaju u ovu grupu – pričaju stvari ”od Kulina bana”, hvale se stvarima koje su vam juče već ispričali, dok vi samo klimate glavom i nadate se da će uskoro da završi.

Foto: sxc.hu/anafa Foto: sxc.hu/anafa

7. Pijani plesač

Iako možda netalentovan za igru, tada kao da dobija krila i odmah je u sredini podijuma. Nije ga blam ni od čega, a pokrete koje je ”pripremio” niste videli u životu. Oni su najuočljiviji na svdbama i rođendanima.

8. "Ovo se nije dogodilo" pijan

Ovaj momenat sigurno zante – kad vas je sramota zbog svega što ste prethodne noći radili i molite Boga da vam telefon ne zazvoni jer će sigurno uslediti prozivke na vaš račun.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

9. Odmor i pijanstva

Otišli ste na odmor sa drugarima i rešili ste da ne ostanete trezni 10 dana. Alkoholisani 24 sata i na svakom mestu.

10. Rođendansko pijanstvo

To je ono kada želiš da daš sve od sebe i svoj rođendan proslaviš kako dolikuje. Ovi tipovi najčešće završe u krevetu i pre ponoći.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevno.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivana

    31. maj 2015 | 19:18

    Ovo ste opisali mog muza :-)

  • Nja

    1. jun 2015 | 03:40

    Bila sam svaki tip, sramota me je, ne hvalim se, samo iskreno priznajem... A onda malko odrastes, a sve to ostanu slatke uspomene ( bar onih delova kojih se secam) :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA