DUHOVI POSTOJE I VIDEĆETE IH NA OVOJ FOTOGRAFIJI: Žena uslikala dve devojčice koje su UTVARE! (FOTO)

U ovom hotelu su ljudi zbog nesvakidašnjih pojava i dešavanja tražili da budu premešteni u druge sobe, a na društvenim mrežama se navodi i kao jedno od mesta iz urbanih legendi

  • 11

Lori El-Burns i njena ćerka Andrea Rajzenhauer objavile su pre nekoliko dana na društvenim mrežama užasavajuće fotografije. One su uverene da su u hodniku hotela u Šilo Inu u Oregonu videle duhove dveju devojčica.

Nije verovao u DUHOVE, a onda je snimio nešto što ga je PRESTRAVILO! (VIDEO)

Majka i ćerka su ugledale devojčice oko ponoći pri izlasku iz lifta, međutim nije im na početku bilo jasno da se radi o nečem natprirodnom.

- Najpre sam pomislila: Zaboga, šta deca rade u ovo doba noći na hodniku? Gde su im roditelji? Ali, potom sam primetila da devojčice nose neobične duge haljine, odevne predmete kakve je nemoguće videti u ovom veku - napisala je u Lori El-Burns na Fejsbuku.

- Devojčice su sedele u potpunoj tišini, bez ijedne reči. Budući da se baterija na mom mobilnom telefonu ispraznila, zamolila sam ćerku da ih slika. Čim ih je fotografisala, devojčice su nestale tako što su prošle kroz zid - dodala je ona.

Potom je odjurila na recepciju kako bi prijavila ono što je videla. Tamo je saznala da je hotel u kom boravi poznat po legendama koje govore o tome da je uklet.

Foto: Facebook/Lori Ell-Burns Foto: Facebook/Lori Ell-Burns

Tako se na stranici "Haunted Places" ističe da su u tom hotelu mnogi prijavljivali nešto nesvakidašnje, počevši od samih radnika čija je imena dozivala nevidljiva pojava.

Na stranici se navodi i to da se u hodnicima moglo čuti trčanje, da je neko iznenada gurao ljude, a mnogi su čak tražili da se premeste u druge sobe.

(Telegraf.rs/Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srb

    3. jun 2015 | 22:31

    Neki savremeni duhovi.......čim mogu da se fotografišu..nego fora će biti kad duh objavi selfi!! E onda imate vest!!

  • Serbia

    3. jun 2015 | 15:19

    Mora da je neki los telefon kad je slika mutna xaxa

  • GRICKO

    3. jun 2015 | 16:49

    I to opet, naravno u Americi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA