A NIJE PIROĆANAC: Ovaj tinejdžer je promenio prezime kako bi jeftinije letovao!

Momak iz Velike Britanije Adam Armstrong (19) rezervisao je letovanje na Ibici sa svojom devojkom. Međutim, njen očuh je greškom rezervisao let u niskobudžetnoj kompaniji na ime "Adam Vest". Pošto je zaključio da će mu mnogo jeftinije biti da pravno promeni svoje prezime nego da uzme novu kartu, on je to i uradio

  • 2
Foto: Facebook/Adam West Foto: Facebook/Adam West

Student iz Britanije promenio je prezime, zato što se ispostavilo da će ga to koštati jeftinije, nego da plaća nadoknadu za promenu rezervacije za "Rajn er" let.

Ima 23 godine i nikad nije skraćivala kosu. A onda je odlučila da promeni život! (VIDEO)

Adam Armstrong (19) rezervisao je letovanje na Ibici sa devojkom Indijom Lomas. Međutim, Indijin očuh je greškom rezervisao let u niskobudžetnoj kompaniji na ime "Adam Vest".

Mladić kaže da je avio kompanije tražio 220 funti za promenu podataka na avionskoj karti, što je dvostruko više od cene leta.

Pošto nije želeo da plati tako visok iznos, student je zaključio da će mu mnogo jeftinije biti da pravno promeni svoje prezime. Tako je postao Adam Vest i naručio novi pasoš.

Promena imena ga nije koštala ništa, a novi pasoš 103 funte, što je daleko manje od iznosa koju je tražio "Rajan er".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA