SRCEPARAJUĆE: Ovaj pas je skočio pod autobus i spasao svoju slepu vlasnicu!

Zlatni retriveri su poznati po svojim neverovatnim osećanjima i odnosu sa drugim pripadnicima svoje vrste, kao i sa ljudima

  • 10

Zlatni retriver Figo (8) je zbog svoje najbolje prijateljice Odri Stoun (62) skočio pred mini školski autobus u Njujorku, kako ona ne bi nastradala ili zaradila ozbiljne povrede.

VELIKO SRCE ZLATNOG RETRIVERA: Njegovog druga je udario auto, a on ga je spasao od sigurne smrti (VIDEO)

Pas je prelazio ulicu sa slepom vlasnicom, kada su se našli nasred puta u trenutku kada im je u susret išao autobus. On je brzo izleteo, spasivši svoju vlasnicu, rizikujući da završi ispod točkova.

Retriver se trudio da bude uz svoju prijateljicu i da ne jauče od bolova i zadobijenih povreda, nakon što ga je udario autobus.

- Ne mogu da objasnim to šta je uradio. Ne znam da li je to uradio svesno ili nesvesno. To je prosto neverovatno - rekla je veterinarka iz ambulante.

Figo je odvezen sa tri povređene noge u veterinarsku stanicu, njegova vlasnica je zadobila prelom lakta i članka, ali se uspešno oporavlja u bolnici.

Foto: Tanjug/AP/Frank Becerra Jr./The Journal News Foto: Tanjug/AP/Frank Becerra Jr./The Journal News

- Zahvalna sam mu. Zahvalna sam i Bogu što ga imam i na tome što je preživeo. Volim ga. Hoću kući kod moje kuce - izjavila je Odri.

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA