LUDI TINEJDŽER NAPRAVIO SELFI NA 180 METARA: Hrabri momak pružio građanima neverovatan pogled na grad! (FOTO) (VIDEO)

Njima je trebalo tri i po sata da stignu do vrha gde su sa GoPro štapom napravili prelepu, ali i opasnu seriju selfi fotografija

  • 5

Grupa neustrašivih tinejdžera iz Estonije je objavila niz selfi fotografija zabeleženih na 180 metara visokom televizijskom tornju. Oni su sve ovo uspeli da uslikaju bez zaštitne opreme, što ih čini i pomalo blesavim!

RAT JE RAT, ALI SELFI JE SELFI: Fotografija vojnika koji se slika u sred opsadnog stanja! (FOTO)

Derdevil Ervin Pankar (17) je rizikovao svoj život i sa dva najbolja prijatelja Kivom Pant (19) i  Jurijem Uloits (17) napravio neverovatne fotografije sa jarbola koji je izgrađen 1857. godine.

Njima je trebalo tri i po sata da stignu do vrha gde su sa GoPro štapom napravili prelepu, ali i opasnu seriju selfi fotografija.

Hrabar momak je bio svestan da na ovaj način može jako lako da pogine, ali je sam tražio uzbuđenje i neverovatnu dozu adrenalina. On je rešio da ljudim pruži pogled na grad kakav do sada nisu videli.

Inače, oni su morali da se na "kvarno" provuku pored obezbeđenja i velikog broja kamera kako bi se popeli na toranj bez merdevina.

- Ovo nije bio prvi put da smo se popeli na toranj, ali smo sada želeli da snimimo sve, jer je neverovatno - rekao je tinejdžer.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Oliver

    27. jun 2015 | 04:59

    Moja baka kad je bila mladja zvali su je vragolanka, pela se po banderama i u gumenim opancima prelazila sa jedne na drugu stranu. Ponudise joj posao u cirkusu, ali zbog dede koji je bio ljubomoran odustade.

  • Serb

    26. jun 2015 | 23:20

    Idioti

  • Mila...3

    27. jun 2015 | 06:26

    Lepo , ali sam dobila napad gusenja straha od prizora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA