SAMO 3 POSTO LJUDI OVDE MOŽE DA VIDI GOLE ŽENE: Da li ste vi među njima? (FOTO)

Žene su se kamulflirale i na neki način su postale deo prelepog orkuženja u Portoriku, Italiji i Kaliforniji. Inače, fotografije su delo Filipa Loka iz Švajcarske

  • 9

Ove fotografije će vam zaustaviti dah, a kriju nešto što ljudsko oko na "prvu loptu" ne može da vidi. U pitanju su tela golih žena, koje su vešto sakrivene u prelepe pejzaže.

NAJVEĆE ISTORIJSKO OTKRIĆE 21. VEKA: Mislite da Šekspir izgleda ovako? Niste u pravu! (VIDEO)

Žene su se kamulflirale i na neki način su postale deo prelepog orkuženja u Portoriku, Italiji i Kaliforniji. Inače, fotografije su delo Filipa Loko iz Švajcarske, koji je proputovao svet kako bi našao savršenu lokaciju za ovakva umetnička dela.

Modeli su bili "zamazani" bojama na bazi vode, glinom, prljavštinom, lišćem i sirovim pigmentima koji su idealni za kamuflažu.

- Počeo sam da razvijam interesovanje za gola tela, ali nisam znao u kom pravcu da idem. Jednog dana sam došao na ideju da obojim telo i uklopim ga u prirodu - rekao je Filipo.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- Ceo proces može trajati između sat vremena i osam. Zavisi od kompleksnosti orkuženja i boja koje se koriste - rekao je umetnik.

Takođe, naglasio je da mu u ovom poslu dobro dođu četkice i sunđeri, ali da boju čak nanosi i rukama, što mu najviše odgovara.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA