Nakon što odgledate ovaj video, nećete više nikada u životu jesti KINESKU HRANU! (VIDEO)

U frižideru su zatekli meso i povrće naslagano jedno na drugo, bez folije ili bilo kakve zaštite. Otvorene kantice ulja i soja sosa stajale su skoro na podu koji je više nego prljav

  • 3

Prljavo posuđe na sve strane, filteri od aspiratora i radne površine su delić "atmosfere" koju možete zateći u kuhinji jednog kineskog restorana u Hempširu. Nakon gledanja ovog videa, svakako ćete barem malo razmisliti da li ćete jesti opet kinesku hranu ili popularno "kineze".

Slaninicu je uvio, a onda u nju ubacio živo jaje. Kad vidite šta je na kraju dobio, ODMAH ĆETE I VI TO PROBATI (VIDEO)

U frižideru su zatekli meso i povrće naslagano jedno na drugo, bez folije ili bilo kakve zaštite. Otvorene kantice ulja i soja sosa stajale su skoro na podu koji je više nego prljav. Umazane radne površine, skorela masnoća i ostaci hrane su ono što se moglo videti po celoj kuhinji.

Za neke stvari, snimatelj se upitao da li su uopšte čišćene od otvaranja restorana i postavljanja površina.

Podovi prljavi, zidovi isprskani, sudovi umazani, a hrana otvorena i svuda po kuhinji razbacana su ono što se moglo videti u ovom kineskom restoranu.

Ovaj video je bio dovoljan da sledeći put barem malo razmislimo prilikom kupovine "kineza".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lazar

    6. jul 2015 | 23:15

    Pa to mi i daje smek

  • sudija

    7. jul 2015 | 05:22

    Nista bolje nije ni u Berlinu. Restoran je ugladjen a posebno sala za rucavanje ali kuhinja je toliko prljava da bi trebalo dva dana da se izriba i ocisti. Nikada kod njih ne bi jeo vise.

  • Chef

    8. jul 2015 | 00:50

    Ja sam u Kanadi radio za jednog Kineza kao konsultant i pozeleo sam da mu zatvorim restoran u prvih sat vremena razgledanja restorana. Jako je bilo tesko dovesti ih u red. Ali uspeli smo. Da ne pisem kakve sam sve gadosti video.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA