DALJE RUKE OD JULIJE, BRE! Poruka ovog šefa novom radniku GORI NA INTERNETU! (FOTO)

Prvi period rada na novom poslu zna da bude jako težak, ali dotatno ga otežavaju odnosi u kancelariji kojih niste svesni. Evo šta je Aleks saznao o Juliji

  • 0

Nikada nije lako biti novajlija na poslu, li malo šta se može porediti sa iskustvom ovog mladića koji se na originalan način upoznao sa međuljudskim odnosima u kancelariji.

Prepoznajte da li se vaša koleginica KRESNULA sinoć

Aleks je sreo nekoliko puta Juliju u kuhinji. Posle nekoliko dana dobio je neverovatan mejl sa nazivom "Skloni se" od jednog kolege, a koji se sada pojavio na internetu.

Poruka je oštro upozorenje da "se kloni Julije" jer on čeka da ona shvati da "im je suđeno da budu zajedno".

"Aleks, ja razumem da si ti ovde nov, tako da ćeš ovog puta proći samo sa upozorenjem. OVOG puta".

Foto: reddit.com/dbg1500 Foto: reddit.com/dbg1500

Zatim opisuje specijalnu vezu koji Julija i on dele - opis njihovog ručka, obavezan zajednički trening u teretani i bezbrojne sms poruke i dopisivanja tokom noći.

"Znam sve o njoj, njene želje, snove i težnje. Dali ti možeš da kažeš isto? Mislim da ne. Znam stvari o njoj o kojima ti samo možeš da maštaš".

On priznaje da oni tehnički nisu u vezi trenutno, ali ostaje optimista: "Uskoro će shvatiti da sam ja pravi momak za nju. Ja sam tip čoveka koji ćeje voleti i brinuti se o njoj. Tip koji će provesti vreme sa njom trudeći se da je upozna. Ti si tip koji će joj slomiti srce".

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA