DA LI JE VODA ŽIVO BIĆE? Ona može da bude bolesna i da zarazi ljude, evo kako da je PROVALITE

Japanski naučnik je primetio da je potpuno čista, prirodna voda iz planinskih potoka i izvora i da formira perfektne heksagonalne kristalne oblike neobične lepote, dok su kristali koji potiču iz zagađenih, stajaćih voda - nepravilni i deformisani

  • 8

Masaru Emoto je japanski naučnik koji je nedavno sproveo istraživanje na temu kako se voda ponaša kada je izložena uticaju različitih spoljnih "pojava": rečima, muzici, mislima, pa i molitvi.

Plan je bio da je sa palube BACE u vodu! Međutim, nešto je pošlo po zlu.. (VIDEO)

Većina bi bila iznenađenja rezultatom do kojeg je on došao - voda može da se ponaša kao da ima svoj život i smrt, može da se "razboli" i da prenese svoje "bolesno stanje" na druge organizme, biljke, životinje i ljude.

Emoto je za potrebe svog eksperimenta uzeo nekoliko hiljada uzoraka vode iz jezera, rekla i izvora, a zatim ih zamrzavao i posmatarao ledene kristale pod mikroskopom. Primetio je da je potpuno čista, prirodna voda iz planinskih potoka i izvora i da formira perfektne heksagonalne kristalne oblike neobične lepote, dok su kristali koji potiču iz zagađenih, stajaćih voda - nepravilni i deformisani.

Foto: Flickr/Alexey Kljatov Foto: Flickr/Alexey Kljatov

Takođe, posle uzimanja prvog uzorka, sveštenik iz lokalnog hrama je održao jednočasovnu molitvu pored istog jezera. Posle molitve, drugi uzorak vode koji je zamrznut, bio je perfektnog šestougaonog oblika sa kristalnom strukturom.

Što se tiče destilovane vode, oni formiraju raznovrsne oblike, ali nijedan nije pokazao kristalnu strukutru.

Foto-ilustracija: Hdw.eweb4.com Foto-ilustracija: Hdw.eweb4.com

Masaro je zaključio da "oblik" vode može da pokaže da li joj se neka vrsta muzike i sviđa. Tako su, posle slušanja Baha, kristali vode bili pravilnog oblika, što ukazuje na to da vodi ova muzika odgovara.

Ukoliko bi se na flašici sa uzorkom napislo: Adolf Hitler, ili ako bi taj uzorak bio izložen hevi ili metal muzici, voda bi bila u formi neke strukture bez formiranja kristala. Jedno je sigurno, ovakve "vibracije" joj ne odgovaraju!

(Telegraf.rs / Izvor: galaksija.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vladimir

    30. jul 2015 | 22:18

    Imate na YouTube dok.emisiju Tajna vode! Pogledajte

  • Oks

    30. jul 2015 | 20:16

    ајде прва 2 и некако али ово за хитлера је све бацило у воду

  • Tutor

    30. jul 2015 | 21:09

    Sad je naučno dokazano da osveštavanje vode u bazenima ili vodovodnim sistemima ima smisla. Pametnome dosta, a oportunistima nikad neće biti dosta dokaza, ni da Hristos ponovo vrati među ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA