Mladoženja video mladu dan posle venčanja BEZ ŠMINKE. Ostaćete ZABEZEKNUTI kada otkrijete šta je posle uradio!

Mlada je skinula šminku posle venčanja, a ono što je usledilo sigurno nije očekivala...

  • 6

Ova neverovatna priča dogodila se u Alžiru gde jedan muškarac tuži svoju suprugu za prevaru nakon što ju je dan posle venčanja vidio bez šminke na licu.

Ova lepotica SKINULA JE ŠMINKU i pokazala svetu svoje PRAVO LICE. Nećete verovati šta su joj sve rekli! (VIDEO)

Mladoženja svoju suprugu očigledno nikad ranije nije video bez šminke. Ipak, posle venčanja, nesretnica je odlučila da pokaže svoje pravo lice.

Ipak, ono što je usledilo sigurno nije očekivala. Mladoženja se toliko šokirao da je optužio je da nije njegova supruga već kradljivica i tek nakon određenog vremena shvatio da je to zapravo žena koju je prethodne večeri oženio, piše Metro.

Sada je tuži za prevaru i patnju koju je preživeo, a kao odštetu traži od nje 20.000 dolara.

– Rekao je kako je pre venčanja bila jako lepa i atraktivna, ali kada se probudila jutro posle svadbe i skinula šminku s lica, šokirao se i pomislio da je reč o lopovu – rekao je izvor blizak mladoženji.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • čiko

    5. avgust 2015 | 23:06

    "... jednoga jutra kad skineš šminku, i vidiš šta si drugima dala, vrati se onda opet meni, ja sam još ona ista budala...( refren jedne pesme)

  • fuj

    5. avgust 2015 | 22:26

    Jadan čovjek, a u šta si se ti zaljubio, u lice od šminke, pa gdje je srce majmune? Čovjek koji voli našminkanu ženu još je više voli nenašminkanu. Očito ti je prijao ukus šminke. Koji jadnik, a govore da su žene krive za sve. Pa mislim, ovo je dokaz da se žena mora šminkati zbog muškarca jer on ne voli prirodno.

  • Dava

    5. avgust 2015 | 23:31

    Sminka i lepota su prolazne stvari u zivotu, bitno je sta stoji iza toga.Cist primer, prost:vecina koja je ozenila zanosnu sminku, koliko su bili srecni? Uglavnom kratko par godina i cao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA