Ovi roditelji su se ŠOKIRALI kada su ugledali DUHA iznad njihove bebe! (VIDEO)

Jedan mladi bračni par je iznad svoje tek rođene bebe video neobjašnjivu svetlost koja ih je zaprepastila

  • 10

Džonatan Marfi (32) je jedne noći užurban otišao da proveri svoju ćerkicu od osam meseci, pošto je na snimku bebi-monitora video svetlost nalik na duha koja ga je šokirala.

ZALEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA: Slikao je sestričinu, a kada je pogledao fotografiju, video je odraz svog mrtvog sina! (FOTO)

Na snimku se vidi otac kako ulazi u bebinu sobu i naginje se nad njom.

Dok se nalazio iznad bebe Rozi, u gornjem levom delu ekrana pojavilo se belo svetlo, nakon čega je dobilo oblik kugle i počelo je da "pluta" iznad deteta.

Kada je ranije te večeri primetio belu svetlost, Džonatan je odmah otišao da proveri ćerkicu. Odmah potom je sa svojoj partnerkom pogledao snimak sa bebi-monitora i potvrdio svoje otkriće.

- Prvo što sam pomislio je da je duh. Znam da zvuči suludo ali je sve ovo neobjašnjivo. I dalje ne znamo šta bi to moglo da bude - rekao je britanskom "Miroru" zabezeknuti otac.

Rekao je da je svetlost trajala minut i po i da se nakon toga više nije pojavila u njihovoj kući.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Isko

    10. avgust 2015 | 19:28

    Ne znam sta je ovo, mi vidimo i osecamo samo deset posto onoga sto postoji. Ono sto ne razumemo a dokazujemo aparatima je tamna materija ili energija. Inace imao sam paranormalno iskustvo u budnom stanju, bela ruka od svetlosti kada sam zatvorio oci u opustenom stanju uma. To je potrajalo nekoliko minuta a video sam je samo zatvorenih ociju kada bi ih otvorio bila je ova stvarnost. Nesto je pokusalo da komunicira. Ako verujete samo svojim primitivnim culima onda ste stvarno neosetljivi za svet duhovnih energija.

  • Voka

    10. avgust 2015 | 17:43

    Ne lupajte gluposti ako ne verujete jer niste tako nesto doziveli, JA JESAM!

  • Renata

    10. avgust 2015 | 22:09

    Pre svega duhovi se ne mogu fotografisati jer su nematerijalni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA