SAMO ZA ONE KOJI IMAJU VAJBER: Severinin novi kućni video!

U Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori (fali li još neko?) postoje dve vrste ljudi: oni koji su pogledali čuveni pornić hrvatsko-srpske pevačice/glumice i oni koji lažu da ga nisu pogledali. Ako ste među njima - pogledajte kako izgleda njen novi KUĆNI VIDEO

  • 2

Verovali ili ne, otkako je ovaj čovek izmislio internet najtraženiji termin na ovim prostorima je - SEVERININ KUĆNI VIDEO! Oni nešto duhovitiji kažu da u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori (fali li još neko?) postoje dve vrste ljudi: oni koji su pogledali čuveni pornić hrvatsko-srpske pevačice/glumice Severine Vučković i oni koji lažu da ga nisu pogledali.

I jedni i drugi zato moraju (ukoliko imaju Vajber) da odu na Telegrafov Vajber Public Chat i pogledaju kako izgleda - SEVERININ NOVI KUĆNI VIDEO!

Da li je u pitanju pornić ili je reč o običnom "navlačenju da kliknete", moraćete da otkrijete samo ukoliko s vaših telefona DA KLIKNETE OVDE.

U svakom slučaju, već sama činjenica da ste pročitali ovaj tekst do kraja znači da ste i vi jedna od one dve vrste osoba... kada je Severinin pornić u pitanju.

ŠTA ĆE REĆI KEBIN SIN? Ovaj snimak bi Severina rado izbrisala sa interneta! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nana

    19. avgust 2015 | 13:26

    Ja ga pogledala pre neki dan, valjda poslednja, kad ste ga vi spominjali. Ne volim porniće.

  • Ja

    21. avgust 2015 | 02:37

    Ne prikazuje nista osim fotografije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA