SAHRANJENA ŽIVA TINEJDŽERKA: Kada su čuli krik iz kovčega, razvalili su ga i otvorili (VIDEO)

Familija preminule devojke iz Hondurasa tvrdila je da je čula kako devojka grebe kovčeg. Oni su razvalili grobnicu, izvadili sanduk i odveli devojku u bolnicu

  • 1

Porodica preminule tinejdžerke Nejsi Perez (16) iz Hondurasa razvalila je grobnicu na sahrani devojke jer su mislili da je ona oživela.

Tražio je od svoje supruge da ga zakopa sa svim njegovim novcem. Ona je na sahrani učinila nešto potpuno neočekivano (VIDEO)

Naime, familija je tvrdila da je čula kako devojka grebe kovčeg i da su mislili da je Nejsi živa.

Nakon što su izvukli kovčeg iz grobnice, oni su ga otvorili i devojku su transportovali u bolnicu. Ipak, lekari su odmah konstatovali da je Perozova mrtva.

Porodica je zatim vratila devojku na groblje gde je ona ponovo sahranjena.

Printskrin: YouTube/WorldWide TV Printskrin: YouTube/WorldWide TV

Inače, Perezova je bila u trećem mesecu trudnoće kada je iznenada preminula. Veruje se da je umrla od napada panike kada je čula pucnje iz rafala. Ona je pala u nesvest i krenula joj je pena na usta.

Njeni religiozni roditelji pozvali su sveštenika da izvrši egzorcizam, ali je devojka nekoliko sati nakon toga preminula.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA