DOZLOGRDILO MU: Slon zgazio svog čuvara i sa turistima pobegao u divljinu!

Kada se kineska porodica sa malim detetom popela na slonova leđa, kako bi se provozala, on je odjednom izgubio kontrolu, zgazio svog čuvara i otrčao u džunglu sa unezverenim ljudima na leđim

  • 2

Jedan slon sa Tajlanda je napravio potpuni haos kada se otrgao kontroli i pobegao sa kineskim turistima koji su platili za vožnju na njegovim leđima.

ŠTA RADI SLON KAD GA ZASVRBI STOMAK: Imate pravo triput da pogađate! (VIDEO)

Kada se kineska porodica sa malim detetom popela na slonova leđa, kako bi se provozala, on je odjednom izgubio kontrolu. Zgazio je svog čuvara i otrčao u džunglu sa unezverenim ljudima na leđima.

Policija i čuvari drugih slonova su odmah krenuli za njima, a kako kažu iz policije, slon je nedavno dobio novog čuvara na kog se nije navikao, pa je zato burno reagovao. On ga je u strahu zgazio, ali nije imao nameru da ga ubije.

Oko 4.000 pripitomljenih slonova ima na Tajlandu, a oko 2.500 njih žive u divljini. Ove životinje su nacionalni simbol Tajlanda i velika su turistička atrakcija.

Foto-ilustracija: Wikipedia/Michelangelo-36 Foto-ilustracija: Wikipedia/Michelangelo-36

Mnogi borci za prava životinja su izrazito protiv ove vrste eksploatisanja slonova, jer smatraju da ne zaslužuju da rade svakoga dana tokom cele godine.

- Da vi to morate da radite bili biste stalno pod stresom, a na isti način reaguju i slonovi - rekli su iz jedne organizacije za zaštitu prava životinja.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: The guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mitka

    27. avgust 2015 | 19:25

    Jadni slonovi...

  • Миле контраш

    28. avgust 2015 | 10:16

    Још да на сликама нису афрички слонови.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA