INSTAGRAMOVANJE UTORKOM: 11 nasumičnih Ruskinja zbog kojih će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Velika je verovatnoća da ste posle naslova odmah prešli na gledanje slika, ali ako kojim slučajem ovo ipak čitate znajte da su na izabranim fotografijama savršeno normalne žiteljke najveće države na svetu, mahom iz Moskve i Sankt Peterburga, i da nisu u pitanju nikakve poznate ličnosti

  • 3

Imamo neodoljivu želju da ne pričamo previše i da odmah pređemo na stvar, pošto je velika verovatnoća da uopšte i ne čitate šta smo napisali te da ste već skrolovali i prešli na slike. Praktično možemo da napišemo šta god želimo, a da to niko ne primeti.

Ako ipak čitate i idete redom, jedno po jedno, onda ćemo vam samo reći da su fotografije izabrane u potpunosti nasumično, da Ruskinje čije smo fotografije sa Instagrama ubacili u ovaj tekst nisu nikakve poznate ličnosti ili bilo šta slično, već normalne žiteljke najveće države na svetu, mahom iz Moskve i Sankt Peterburga.

Ako i dalje čitate, prestanite i pođite putem padanja u nesvest.

Встречаемся на батутах в #лето #нашелето2015 A photo posted by St-Petersburg (@ki_viktoriya) on

A photo posted by @anngritsenko on

A photo posted by alinatu (@alinatu) on

 

A photo posted by @alex.and.rova on

пока, Москва - привет, Калининград A photo posted by @darialazarevaa on

Влюбленная улитка A photo posted by @komarova67 on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Moz misliti

    10. novembar 2015 | 15:03

    Samo mi je jedna lepa ova Alina Tiurina ostale nista posebno.Cak sta vise kod nas ako se okrente po ulici ima mnogo lepsih zena i devojaka od ovih ovde navedenih,nase zene su mi najlepse na svetu.A ovo Ruskinjice su simpaticne ali nisu taj kalibar da se mogu meriti sa nasim "amaznokama" ;)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA