Na internetu su mu rekli da odseče prst. Šta mislite, da li je to uradio? (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Anonimni korisnik "4chan-a" je objavio fotografiju svog prsta, a zatim su na objavljenom postu počeli da se pojavljuju bizarni komentari

  • 4

Na sajtu "4chan" svako može da postavi bilo šta, a ono što ćete videti u nastavku je možda najstrašnije što je ikada viđeno na internetu. Naime, jedan korisnik popularnog sajta je sam sebi odsekao prst, nakon što su mu drugi korisnici rekli da to učini.

Crni mladeži su joj izašli na šaci. A onda su porasli i iz njih je curilo nešto NAJOGAVNIJE NA SVETU!

Anonimni korisnik je objavio fotografiju svog prsta, a zatim su na objavljenom postu počeli da se pojavljuju komentari. S obzirom na to da je većina korisnika anonimna, umesto korisničkih imena ispisani su brojevi, a njihov međusobni dogovor bio je da svako ko u svom nasumično generisanom broju ima dva ista broja, može da kaže šta korisnik koji je objavio sliku mora da uradi.

Jedan "pametni" korisnik rekao je da treba da odseče prst.

Foto: 4chan Foto: 4chan

Naravno, niko normalan ne bi pomislio da će neko to stvarno uraditi, ali je korisnik koji je objavio sliku svog prsta ubrzo nakon toga objavio fotografiju na kojoj se nalazilo njegovo stopalo, mala sekira i led.

Foto: 4chan Foto: 4chan

Anonimni korisnik je pažnju na internetu potom privukao fotografijom na kojoj se vidi da je spreman za odsecanje, jer je pertlom vezao palac kako bi prekinuo cirkulaciju da ne bi iskrvario.

Foto: 4chan Foto: 4chan

Upozoravamo vas da je fotografija koja sledi prilično uznemirujuća, jer je korisnik "4chan-a" sebi zaista odsekao prst.

Pogledajte uznemirujuću fotografiju:

Foto: 4chan Foto: 4chan

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA