Ove devojke se bore za titulu najseksi SPONZORUŠE! (VIDEO)

U takmičenju učestvuje 12 devojaka koje su i na kalendaru stranice "Seeking Arrangements", koja spaja starije bogataše sa mladim devojkama koje žele lagan život

  • 6

Sponzoruše su se bacile u borbu, i to ne bilo kakvu, već u borbu za najlepšu i najseksi sponzorušu godine. Takmičenje organizuje kontroverzna stranica "Seeking Arrangements" koja spaja starije bogataše sa mladim devojkama koje žele lagan život, bez da se oznoje previše.

Hrvat provalio devojku da je sponzoruša, a ona ga iz besa PLJUNULA u lice!

U takmičenju učestvuje 12 devojaka koje su i na kalendaru te stranice. Ona koja dobije najviše glasove naći će se na naslovnoj strani kalendara. Sve devojke imaju od 19 do 25 godina, a iako su pozirale u bikinijima koji su jedva pokrili njihove obline, sve one tvrde da bi ljudi trebali da glasaju za njih zbog njihove ličnosti.

Osnivač stranice "Seeking Arrangements", Brendon Vejd, tvrdi da su devojke koje traže sponzore preko njegove stranice zapravo vrlo ambiciozne i žele da napreduju u svojoj karijeri.

Za takmičenje se prijavilo oko 10.000 žena, a u najuži izbor ušlo je njih 12. Glasači na stranici mogu pogledati njihove profile i izabrati svog favorita.

Glasanje traje do 17. septembra, a ubrzo nakon toga biće proglašena pobednica. Više o ovom zanimljivom takmičenju možete saznati na zvaničnoj stranici.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bokisa

    6. septembar 2015 | 02:20

    E jaka im titula...

  • mb

    6. septembar 2015 | 01:47

    Pa gde je Stanija? Au da ona je na farmi- šteta

  • Brale bre

    6. septembar 2015 | 06:26

    Uvek su postojale takve zene koje kidaju na bogastvo. Sponzoruse nisu novost samo se sada exponiraju. Bogatima su uvek pripadale takve . Novac nikada ne privuce ljubav. Tako je od vajkada. To je Bozija kazna. 90%bogatih umesto da ozene lepu, pametnu, postenu devojku koja ce da ih prati verno, da im rodi dobar porod ozene fukare. E to je ta kazna Bozija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA