ZA DOBRO JUTRO: Šta mislite, šta se desi kad gorila uzme ajfon? (VIDEO)

Kamerman Paul Ros špijunirao je gorilu dok je ovaj sa velikim interesovanjem prelistavao slike drugih gorila sa posetiočevog ajfona i čak ga je podsticao da nastavi da skroluje

  • 9

Dobro jutroDželani, srebrnodlaki gorila iz Luizvila, zoo-vrta u Kentakiju, obožava da gleda fotografije sa telefona posetilaca.

GORILA ŠABANI JE NAJVEĆA ZVEZDA U JAPANU: Devojke lude za njim i plaćaju da bi ga videle (FOTO)

Kamerman Paul Ros špijunirao je gorilu dok je ovaj sa velikim interesovanjem prelistavao slike drugih gorila sa posetiočevog ajfona i čak ga je podsticao da nastavi da skroluje.

UPOZNAJTE GLEJDIS: Bebi gorile radnici u zoo-vrtu glume mamu (FOTO)

- Ugledao sam dečaka kako pokazuje slike Dželaniju. Momak je pikazivao slike drugog gorile Dželaniju koji je sa ogromnom pažnjom to posmatrao. Događaji kao ovi ostave čoveka pomalo zamišljenim nad tužnom zatvorskom sudbinom ovako inteligentnog bića.

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs/boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoo

    10. septembar 2015 | 11:12

    Jedna od mojih omiljenih zivotinja,snaga,gracioznost i pre svega lepota gorile nikad ne moze da iscezne,zalim sto ih drze zakljucane,covek je gori sto puta od bilo koje zivotinje !

  • W211

    10. septembar 2015 | 09:37

    Traži Samsung :-)

  • kukumeni

    10. septembar 2015 | 12:21

    ova dva su veoma slicna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA