OPET SMAK SVETA: Hrišćanska organizacija tvrdi da će DANAS svet prestati da postoji

"21. maj 2011. godine bio je samo početak božje presude, ne kraj sveta. Ako pažljivo pročitate šta kaže Biblija, shvatićete da će od tog datuma proći tačno 1.600 dana do smaka sveta. Danas je taj dan"

  • 26

Danas je smak sveta, kaže američka hrišćanska organizacija "Onlajn biblijska organizacija" (The eBible Felloship).

OVO SU 4 PROROČANSTVA ZA KOJA NIKAD NISTE ČULI: A sledićete se kad ih pročitate

U dugačkoj radio emisiji Kris Meken, osnivač i vođa  organizacije, objasnio je zašto smatra da je danas dan apokalipse i podkrepio svoja uverenja citatima iz Biblije.

- Biblija kaže da će danas, 7. oktobra Bog da se obrati ljudima i svet kakav poznajemo će prestati da postoji. Stigli smo do svog kraja - objašnjava Meken.

Njegova predviđanja utemeljena su na ranijim apokaliptičnim teorijama koje je predviđao Harlod Kamping 2011. godine. Kamping je rekao da će u "pukotini" koja će nastati 21. maja 2011. godine svi istinski hrišćani otići na nebo. To se, ipak, nije dogodilo pa je malo prilagodio svoje perdviđanje i rekao da će se to ipak dogoditi 21. oktobra.

Printskrin: Youtube / Anselmo La Manna Printskrin: Youtube / Anselmo La Manna

Očigledno da se ni to nije ostvarilo i da su predviđanja bila lažna, ali se Meken ne slaže sa tim.

PORUKE NAJVEĆIH PROROKA ĆE VAS ZALEDITI: Treći svetski rat je već počeo!

- 21. maj 2011. godine bio je samo početak božje presude, ne kraj sveta. Ako pažljivo pročitate šta kaže Biblija shvatićete da će od 21. maja 2011. godine proći 1600 dana do smaka sveta. Danas je taj dan - objašnjava Meken.

Meken je za Gardijan rekao da postoji snažna verovatnoća da danas bude smak sveta, ali prihvata mogućnost da se to ipak ne dogodi.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs/Izvor:independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA